werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Jong talent groeit bijzonder snel bij Lidl

mainheader-v2.png

Snel gaan met een duidelijk doel

Bij Lidl moet je niet wachten om door te groeien. Ver geraken in je carrière? Da’s niet exclusief voor mensen met jaren ervaring. Allee, dat is toch zo bij ons. 😉 Ben je pas afgestudeerd, behaal je binnenkort je diploma of heb je maximaal 2 jaar werkervaring? Heb je bovendien een stevige dosis ambitie en wil je snel ver geraken? Dan moet je vooral even verder lezen.  

 

LDL-35_MT_Landingspagina_MA1_Home_05.jpg

Voor jongeren met ambitie

Dat diploma heb je pas of binnenkort op zak. Tijd om je ambitie waar te maken. Jij bent klaar om te springen. Je wil ver geraken in je job en als het kan ook snel. Check en dubbelcheck met ons Young Talent Program. Als jij bij Lidl springt, dan springen we met je mee. #teamlidl 

 

LDL-35_MT_Landingspagina_MA1_Home_06.jpg

Het resultaat

Dat we jou snel, ver zullen doen geraken in je carrière dat weet je ondertussen. 😊 Maar er is één ding waar we als werkgever graag even gas voor terugnemen. Wij willen jou met dit Young Talent Program ver doen geraken in een job die matcht met ... jou. In alle opzichten. Dingen proberen en hieruit leren om dan tot die job te komen die beter zit dan je pyjama. Da’s één van onze ambities. Want mensen maken #teamlidl.

 

Je voelt je aangesproken? Start je carrière in één van onze trajecten:

LDL-35_MT_Landingspagina_MA3B_Verkoop_Experience_Day_01.jpg
Young Talent

verkoop

We stomen je in 2 jaar klaar om 4, jawel, 4 winkels te runnen en 100 man aan te sturen.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Corporate_Algemeen_01.jpg
Young Talent

corporate

Een once-in-a-lifetime kans op een uitdagende toekomst bij Lidl en een carrière die bij je ambitie past. We stomen je klaar voor een leidinggevende functie waar jij meewerkt om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA3A_Logistiek_Detail_Vacature_01.jpg
Young Talent

logistiek

2 jaar training vliegt voorbij en zorgt ervoor dat jij er als logistiek leidinggevende helemaal staat. Klaar om in onze logistieke wereld het verschil te maken!
Onze digitale trofeeënkast