werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Vacatures
Winkelbediende BE

Winkelbediende

 

Doe jij graag elke dag iets anders? Welkom bij Lidl! Als winkelbediende krijg je bij ons niet één taak, maar leer je alles. Broodjes afbakken, de versheid van het fruit controleren, aan de kassa zitten, de winkel aanvullen, … er valt zo veel te doen. En je doet het samen. Met een team van collega’s maak jij van Lidl dé supermarkt voor iedereen die telt.

Image & text carousel_winkel Lux_760x500px.jpg

Dit doe je als winkelbediende

• Je helpt klanten met een glimlach verder.
• Je vult de hele winkel mee aan.
• Je waakt over de versheid van groenten en fruit.
• Je zorgt voor een mooie presentatie van alle producten.
• Je hebt een flexibel deeltijds uurrooster en werkt ook op zaterdag.
 

Je toekomstige collega’s aan het woord

Jeroen, Duffel

Ik werk op 3 minuten van mijn voordeur

Dicht bij huis werken is niet alleen handig, het is ook goed voor de sfeer. Heel wat collega's en klanten kennen elkaar al van in het dorp.
Gina, Affligem

We helpen elkaar graag als iemand een shift wil ruilen

Het flexibele uurrooster maakt het gemakkelijk om privé-afspraken te plannen. En komt er toch iets slecht uit? Dan helpen de collega's mij graag.
Geoffrey, Moeskroen

Ik weet nooit op voorhand hoe mijn dag eruitziet

Ik weet nooit op voorhand hoe mijn dag eruitziet. Geen 2 dagen zijn hetzelfde - gelukkig maar! Zo kan ik blijven bijleren.

Winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen