werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Bouw mee aan het vastgoed van Lidl

Solliciteren
Hero wouter

Bouw, Vastgoed & Facility 

Lidl is volop aan het bouwen en verbouwen. Want een retailer met grote plannen heeft per definitie ook grote vastgoedplannen. De tijd van de standaardwinkels is voorbij. We moeten creatief omspringen met de schaarse ruimte en de overvloedige bouwrichtlijnen in ons land. Daarom voeren we vaak duurzame, gemengde projecten uit. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe winkel met daarbovenop appartementen, zonnepanelen en een groendak.

Variatie is dus verzekerd voor iedereen bij Lidl vastgoed, van de expansiemanager die nieuwe winkellocaties zoekt tot de facility-medewerker die het energiebeheer van onze gebouwen verbetert. En iedereen rekent op elkaar, want alleen door teamwork en een yes-we-can-mentaliteit worden werven ook echt afgewerkte projecten.

construction
expansion
Image text carousel_immo2_760x500px.jpg
Image text carousel_fm_760x500px.jpg

Bouw

Als projectleider bouw leid je bouw- en verbouwprojecten in jouw regio in goede banen. Een ingenieursdiploma, interesse in de bouw en sterke communicatieskills helpen je daarbij.

Expansie

Als regionale expansiemanager ga je op zoek naar nieuwe winkellocaties, vraag je bouwvergunningen aan, communiceer je met diverse stakeholders en bereid je het hele project voor totdat de werfleider aan de slag kan.

Immobeheer

Immobeheer helpt de winkels met administratieve en financiële zaken en ondersteunt de expansiemanagers strategisch. Denk bijvoorbeeld aan omzetvoorspellingen en analyses van de winkelspreiding.

Facility management

Facility management staat in voor de aankoop van niet-handelswaren en ondersteunende diensten zoals het onthaal op het hoofdkantoor, de beveiliging van de winkels en het energiebeheer van distributiecentra.

Hero Immo NL

Pierre, expansiemanager

"Als we hier over enkele maanden terugkomen, staat er een nieuwe Lidl"

Bouw jij mee aan het vastgoed van Lidl?

Lidl opent elke 3 weken een nieuwe winkel en elke 3 jaar een nieuw distributiecentrum. Er valt dus geen tijd te verliezen: draag jouw steentje bij.

Ontdek nu onze openstaande vacatures