werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Finance, Accounting & Tax

Solliciteren
Hero Antoon

Business as usual

Je kan er niet naast kijken: Lidl is een groot bedrijf dat maar blijft groeien. En dat is geen toeval. We willen de populairste retailer van het land worden, met aangename winkels en een topassortiment. Door die groei is het ook in de ondersteunende diensten eigenlijk zelden ‘business as usual’. De boekhouding is volop aan het digitaliseren, projectmanagers leiden innovatieve projecten in goede banen, controllers houden het hele bedrijf op de juiste financiële koers en onze recht en compliance collega's zorgen voor correct juridisch advies.

Heb je zin om de grote ambities van Lidl van binnenuit te ondersteunen? Dan ondersteunt Lidl ook jouw ambities. Je krijgt een mooi loon, aantrekkelijke voordelen en allerlei groeikansen. Want Lidl wil de populairste winkel én de beste werkgever in de retail worden!

Jobs in de kijker

"Ik voel me hier geen nummer."

"4 jaar geleden begon ik bij Lidl. En ik zou het niet anders willen. Een goede work-lifebalance vond ik voor mijn zoontje al belangrijk, maar nu nog meer. En dat respecteert Lidl."

Emmy, Consultant accounting

Ontdek de Lidl Story
Hero Emmy 2

Maak hieronder kennis met de financiële en administratieve diensten.

Controlling

Controlling

Controlling analyseert alle data die Lidl genereert en rapporteert daarover aan de afdelingen en de directie. Dat gaat van budgetcontroles en omzetprognoses tot projectevaluaties en businessadvies.
Calculator

Boekhouding

De boekhouders staan in voor de algemene boekhouding en de goederenboekhouding. De dienst is ook verantwoordelijk voor liquiditeitsplanning, onderhandelingen voor financiering en intern fiscaal advies.
Екипна работа

Business consulting

In dit team coördineer je projecten die de afdelingen overstijgen, zie je toe op de naleving van de organisatieprocessen, hou je de risico’s onder controle en geef je zuurstof aan innovatieve ideeën.
Contract

Recht & compliance

Dit team is het juridische zenuwcentrum van de organisatie, van advies tot monitoring. De juridische thema’s die worden behandeld zijn zeer uiteenlopend. De focus ligt op de thema’s contracten, privacy en onroerend goed. Tevens maakt de afdeling verzekeringen deel uit van dit team.

Aan de slag in een financiële functie?

Een nieuwe winkel betekent nieuwe kasstromen, bedrijfsprocessen en juridische vragen. En ook dat we voortdurend nieuwe mensen zoeken om alles strak op de rails te houden. Ontdek nu de huidige financiële functies.

Ontdek nu onze openstaande vacatures