werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken op de IT-afdeling van Lidl

Solliciteren
Hero Wauter

Overal een rol

 

IT speelt zo goed als overal een rol bij Lidl. Denk maar aan de kassasystemen in de winkels, de software voor goederenverzameling in de distributiecentra of alle communicatietools op het hoofdkantoor. Als IT’er laat je andere afdelingen efficiënt werken. Daarnaast voeren de IT-teams projecten uit die ook een rechtstreekse invloed hebben op de bedrijfsdoelstellingen. De introductie van zelfscankassa’s, bijvoorbeeld, verbetert de winkelervaring van onze klanten. En de digitale werkplek verhoogt de jobtevredenheid van onze medewerkers. Zo willen we de allerbeste werkgever in de retail worden! 

"Ook zonder ervaring kreeg ik een kans bij Lidl."

"Toen ik bij Lidl begon als IT'er, had ik alleen basiskennis. Maar ik kreeg intern een opleiding en veel ruimte om al doende te leren. Het klikte ook meteen met mijn team!"

Nicky, IT-medewerker

Ontdek zijn verhaal
Hero Nicky

"Ik kreeg de kans om een carrière uit te bouwen."

“Door het Young Talent Program kreeg ik de kans om een carrière uit te bouwen die bij mijn ambities past. Ik wou mezelf uitdagen en groeien. En dat is gelukt, al 8 jaar lang."

Gilles, Head of IT

Ontdek zijn Lidl Story
Gilles

"Ik wil de beste coach zijn voor mijn team."

"Ik wil mensen helpen, dat zit er al van kinds af aan in. Daarom dat mijn hart ook bij service en support ligt. Mijn team coachen is een groot deel van mijn job. "

Wouter, Teamleader IT servicedesk

Ontdek de Lidl Story
Image rich Wouter B.

Aan de slag als IT’er?

Op de planning: de IT-infrastructuur uitbreiden, processen digitaliseren en innovaties introduceren in de winkels. Iets voor jou?

Ontdek nu onze openstaande vacatures
Slider1
Slider2
Slider3

Business solutions

In dit team verbeter je de operationele werking van Lidl. Ofwel voer je projecten uit voor de winkels, ofwel ligt je focus achter de schermen, bij de financiële en logistieke processen.

Infrastructure management

Infrastructure management houdt al onze systemen en netwerken in de lucht. Bij bouwprojecten staat dit team in voor de IT-infrastructuur van alle nieuwe winkels, kantoren en distributiecentra.

Service & support

Deze mensen bieden alle medewerkers eerstelijnshulp. Ofwel lossen ze problemen zelf op, ofwel spreken ze de juiste collega’s aan. Hier heb je dus allroundkennis en sterke communicatieskills nodig.