werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Werken op de IT-afdeling van Lidl

hero IT

 

IT speelt zo goed als overal een rol bij Lidl. Denk maar aan de kassasystemen in de winkels, de software voor goederenverzameling in de distributiecentra of alle communicatietools op het hoofdkantoor. Als IT’er laat je andere afdelingen efficiënt werken en draag je zo je steentje bij om van Lidl de favoriete retailer van het land te maken.

Daarnaast voeren de IT-teams projecten uit die ook een rechtstreekse invloed hebben op de bedrijfsdoelstellingen. De introductie van zelfscankassa’s, bijvoorbeeld, verbetert de winkelervaring van onze klanten. En de digitale werkplek verhoogt de jobtevredenheid van onze medewerkers. Zo willen we de allerbeste werkgever in de retail worden.

Dat laatste is natuurlijk ook goed nieuws voor jou. Ben je op zoek naar een uitdagend takenpakket, boeiende contacten met Lidl’s internationale IT-afdeling, en zichtbare resultaten van je werk? Dan krijg je daar bij Lidl nog een mooi loon, extralegale voordelen en brede carrièrekansen bovenop.

Ontdek hieronder de teams van de IT-afdeling.

Slider1
Slider2
Slider3

Business solutions

In dit team verbeter je de operationele werking van Lidl. Ofwel voer je projecten uit voor de winkels, ofwel ligt je focus achter de schermen, bij de financiële en logistieke processen.

Infrastructure management

Infrastructure management houdt al onze systemen en netwerken in de lucht. Bij bouwprojecten staat dit team in voor de IT-infrastructuur van alle nieuwe winkels, kantoren en distributiecentra.

Service & support

Deze mensen bieden alle medewerkers eerstelijnshulp. Ofwel lossen ze problemen zelf op, ofwel spreken ze de juiste collega’s aan. Hier heb je dus allroundkennis en sterke communicatieskills nodig.

Aan de slag als IT’er?

Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel, en daarom zoeken we IT’ers met een sterke interesse in retail. Op de planning: de IT-infrastructuur uitbreiden, processen digitaliseren en innovaties introduceren in de winkels.

Ontdek nu onze openstaande vacatures