werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij HR

Solliciteren
Hero Mellissa

Straf talent

Op de HR-afdeling krijg je een sleutelrol om de ambitieuze groeiplannen van Lidl mee waar te maken. Hiervoor hebben we straf talent nodig. En om dat talent zo lang mogelijk aan boord te houden, zetten we sterk in op welzijn, werktevredenheid en ontwikkeling.De HR-teams helpen meer dan 11.000 medewerkers om te blijven groeien, ze berekenen de lonen en ze beantwoorden allerlei vragen rond het arbeidsrecht. Daarnaast screent Lidl elk jaar 85.000 sollicitanten. Dat zijn tegelijk 85.000 potentiële klanten. Daarom speelt HR ook een actieve rol in de marketing en de strategie van de organisatie.

Jobs in de kijker

Klinkt boeiend? Bekijk hieronder de verschillende HR teams.

IT

HRIS

Het HRIS-team begeleidt het digitaliseren van HR-processen.
Konfliktas

Arbeidsrecht

Het juristenteam van de dienst arbeidsrecht beantwoordt alle vragen rond het individuele en het collectieve arbeidsrecht: van de opmaak van studentencontracten tot vakbondsonderhandelingen.
Personal Growth

Rekrutering & selectie

De recruiters speuren naar het Lidl-DNA van kandidaten. Hoe? Via telefonische screenings, sollicitatiegesprekken, bootcamps en assessment centers.
Employee Loyalty

Employer branding

Employer branding speelt de troeven van Lidl als werkgever uit. Doel: intern medewerkers trots maken om voor Lidl te werken en extern de beste sollicitanten aantrekken.
People Arrow

Learning & talent development

Geloof jij in het groeipotentieel van mensen? Dan hoor je hier thuis. Dit team staat in voor de onboarding, de waarderingsgesprekken, het opleidingsaanbod en het leiderschapsprogramma High 5.
Įsitraukimas

Engagement

De engagement-medewerkers verbeteren het psychosociale en fysieke welzijn van alle collega’s. Ze werken projectgericht rond ons aanwezigheidsbeleid, re-integratie, thuiswerken, sporten met collega’s, enzovoort.
notes

Personeelsadmin

De personeelsadministratie van Lidl beheert alle personeelsdossiers, berekent de lonen van de medewerkers, en staat in voor de HR-software en de rapportering.

"Fan van onze we-gaan-het-gewoon-doen-mentaliteit."

“Lidl is erg dynamisch, maar ik heb zo’n omgeving wel nodig."

Mellissa, Teamleader rekrutering, employer branding & engagement

Het verhaal van Mellissa
stories-hero-mellissa.jpg

HR bij LIDL, aangename kennismaking

Van de massa sollicitanten tot de sportende collega’s: ontdek de HR-afdeling in enkele cijfers.

Facts HR Antoon

90.000 sollicitanten

per jaar.

2.000 aanwervingen

per jaar.

Facts HR Marjolein

11.000 collega’s

in BeLux.

Maar liefst 66% van

de werknemers zijn vrouwen.

Facts HR Romain

3168 opleidingsuren

voor leidinggevenden.

46% vrouwen

in leidinggevende functies.

Aan de slag in één van de HR-teams?

Vóór je zelf aan de slag gaat voor de HR van Lidl moet je je toekomstige collega’s natuurlijk overtuigen. Zo ontdek jij ook meteen of je goed zou passen in het team. Bekijk gauw of er HR-jobs in de versafdeling liggen bij Lidl.

Ontdek nu onze openstaande vacatures