werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Werken bij HR

hero Bureaux

Klinkt boeiend? Bekijk hieronder de verschillende HR teams.

RH7

HRIS

Het HRIS-team begeleidt het digitaliseren van HR-processen.
RH6

Arbeidsrecht

Het juristenteam van de dienst arbeidsrecht beantwoordt alle vragen rond het individuele en het collectieve arbeidsrecht: van de opmaak van studentencontracten tot vakbondsonderhandelingen.
RH1

Rekrutering & selectie

De recruiters speuren naar het Lidl-DNA van kandidaten. Hoe? Via telefonische screenings, sollicitatiegesprekken, bootcamps en assessment centers.
RH2

Employer branding

Employer branding speelt de troeven van Lidl als werkgever uit. Doel: intern medewerkers trots maken om voor Lidl te werken en extern de beste sollicitanten aantrekken.
RH3

Learning & talent development

Geloof jij in het groeipotentieel van mensen? Dan hoor je hier thuis. Dit team staat in voor de onboarding, de waarderingsgesprekken, het opleidingsaanbod en het leiderschapsprogramma High 5.
RH4

Engagement

De engagement-medewerkers verbeteren het psychosociale en fysieke welzijn van alle collega’s. Ze werken projectgericht rond ons aanwezigheidsbeleid, re-integratie, thuiswerken, sporten met collega’s, enzovoort.
RH5

Personeelsadmin

De personeelsadministratie van Lidl beheert alle personeelsdossiers, berekent de lonen van de medewerkers, en staat in voor de HR-software en de rapportering.

 

Op de HR-afdeling krijg je een sleutelrol om de ambitieuze groeiplannen van Lidl mee waar te maken. Want om elke 3 weken een nieuwe winkel te openen, hebben we voortdurend de juiste nieuwe collega’s nodig. En om die mensen zo lang mogelijk aan boord te houden, zetten we sterk in op welzijn, werktevredenheid en ontwikkeling.

De HR-teams helpen meer dan 11.000 medewerkers om te blijven groeien, ze berekenen de lonen en ze beantwoorden allerlei vragen rond het arbeidsrecht. Daarnaast screent Lidl elk jaar 85.000 sollicitanten. Dat zijn tegelijk 85.000 potentiële klanten. Daarom speelt HR ook een actieve rol in de marketing en de strategie van de organisatie.

HR bij LIDL, aangename kennismaking

Van de massa sollicitanten tot de sportende collega’s: ontdek de HR-afdeling in enkele cijfers.

RH1

90.000 sollicitanten

per jaar.

2.000 aanwervingen

per jaar.

RH2

10.000 collega’s

in BeLux.

1.744 deelnemers

aan FIT4LIDL.

RH3

3168 opleidingsuren

voor leidinggevenden.

46% vrouwen

in leidinggevende functies.

Bij Lidl willen we in de eerste plaats gemotiveerde mensen

"Het zijn die kleine zaken die het verschil maken en zorgen voor een optimale werksfeer.”

Sophie, HR recruiter

Lees hier haar verhaal
Hero_Sophie_redesign_v1

Een gezonde geest in een gezond lichaam

“FitforLidl moet iets worden waar collega’s met plezier aan deelnemen en waar ze spontaan en met de glimlach over praten."

Kathleen, consultant employee engagement

Lees hier haar verhaal
Kathleen_2

Aan de slag in één van de HR-teams?

Vóór je zelf aan de slag gaat voor de HR van Lidl moet je je toekomstige collega’s natuurlijk overtuigen. Zo ontdek jij ook meteen of je goed zou passen in het team. Bekijk gauw of er HR-jobs in de versafdeling liggen bij Lidl.

Ontdek nu onze openstaande vacatures