werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken in de winkel

Hero FB Mathias

 

Hou je van contact met klanten? En zie je graag het resultaat van je werk? In de winkels van Lidl komen die twee mooi samen. Je zorgt voor een piekfijne winkelinrichting, volle boodschappentassen en blije klanten.

"Een vast maandloon, da's belangrijk voor mij."

"Over mijn loon moet ik me geen zorgen meer maken. Ik kan gewoon mijn job doen in de winkel. En die doe ik graag.

Jimmy, Assistant store manager Lommel

Ontdek zijn verhaal
Top content Jimmy

Start je met ambitie? Zo maak je carrière in de winkel

Time1

Winkelbediende

Als winkelbediende leer je het hele reilen en zeilen in de winkels kennen. Je krijgt niet één specifieke taak, maar gaat aan de slag in de winkel zelf, aan de kassa, in de bakkerij, … Kortom: overal!

ONTDEK MEER
Time2

Hoofdkassier

Deed je ervaring op als winkelbediende en krijg je positieve evaluaties? Dan kan je doorgroeien tot assistant store manager. Als deel van je opleiding ga je 1 jaar aan de slag als hoofdkassier. Daarnaast brengen we je sterktes in kaart en helpen we je om te werken aan je ontwikkelpunten.

Time3

Assistant store manager

Als assistant store manager ben je de rechterhand van de store manager. Na een paar jaar kan je opnieuw promotie maken en zelf store manager worden. Deze stap hangt natuurlijk ook af van je evaluaties, van de resultaten van bijkomende tests en van de beschikbare functies in jouw regio.

ONTDEK MEER
Time4

Store manager

Als store manager sta je aan het hoofd van een volledige winkel. Smaakt ook die ervaring naar meer? Dan is je volgende doel de job van district manager. Die is verantwoordelijk voor 4 tot 6 winkels.

Ontdek meer
Time5

District manager

Als district manager ben je niet langer in één winkel aan de slag. Je verdeelt je tijd over het regionale kantoor en de winkels die jij onder je hoede hebt.

Ontdek meer

Winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen