werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Vacatures
Hero winkels

Werken in de winkel

 

Hou je van contact met klanten? En zie je graag het resultaat van je werk? In de winkels van Lidl komen die twee mooi samen. Je zorgt voor een piekfijne winkelinrichting, volle boodschappentassen en blije klanten.

Wist je trouwens dat Lidl de favoriete winkel van België en Luxemburg wil worden, met het beste productaanbod in aangename winkelomgevingen? Of dat lukt, hangt ook af van onze medewerkers. Daarom zoeken we topcollega’s voor tientallen jobs in de winkel.

En wie goede werknemers wil, moet natuurlijk ook een goede werkgever zijn. Dus maken we het werk in de winkels zo aantrekkelijk en boeiend mogelijk. In 2020 werden we voor het tweede jaar op rij een Top Employer. En dat is nog maar het begin. We doen er alles aan om de beste werkgever in de winkelsector te worden!

Maga1
Maga2
Maga3
Maga4

Bekijk hoe je dag eruitziet als winkelbediende

Maak kennis met de taken van een assistant store manager

Ontdek wat een job als store manager inhoudt

Tel mee alle uitdagingen van de district managers

Zo werken we in de winkels

We zien onze klanten graag

We helpen klanten snel, efficiënt en met een glimlach. We staan hen vriendelijk te woord, zoeken naar alternatieven als een product niet op voorraad is, en laten de rij aan de kassa nooit te lang worden.

We zijn eerlijk en transparant

Iedereen verdient eerlijkheid en respect. Alleen zo bouw je een goede relatie op met je collega’s en met je klanten. Communiceer dus open en zoek telkens naar oplossingen waarin iedereen zich kan vinden.

We gáán ervoor

Werken in een winkel geeft een kick als iedereen ervoor gaat. Het is een geweldig gevoel om op een drukke zaterdag samen een verkooprecord te breken. Dankzij die gedrevenheid groeien we ook zo hard, en heb jij zo veel werkzekerheid.

Start je met ambitie? Zo maak je carrière in de winkel

Time1

Winkelbediende

Als winkelbediende leer je het hele reilen en zeilen in de winkels kennen. Je krijgt niet één specifieke taak, maar gaat aan de slag in de winkel zelf, aan de kassa, in de bakkerij, … Kortom: overal!

ONTDEK MEER
Time2

Hoofdkassier

Deed je ervaring op als winkelbediende en krijg je positieve evaluaties? Dan kan je doorgroeien tot assistant store manager. Als deel van je opleiding ga je 1 jaar aan de slag als hoofdkassier. Daarnaast brengen we je sterktes in kaart en helpen we je om te werken aan je ontwikkelpunten.

Time3

Assistant store manager

Als assistant store manager ben je de rechterhand van de store manager. Na een paar jaar kan je opnieuw promotie maken en zelf store manager worden. Deze stap hangt natuurlijk ook af van je evaluaties, van de resultaten van bijkomende tests en van de beschikbare functies in jouw regio.

ONTDEK MEER
Time4

Store manager

Als store manager sta je aan het hoofd van een volledige winkel. Smaakt ook die ervaring naar meer? Dan is je volgende doel de job van district manager. Die is verantwoordelijk voor 4 tot 6 winkels.

Ontdek meer
Time5

District manager

Als district manager ben je niet langer in één winkel aan de slag. Je verdeelt je tijd over het regionale kantoor en de winkels die jij onder je hoede hebt.

Ontdek meer