werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Werken in de winkel

Hero_winkelbediende_1205

 

Hou je van contact met klanten? En zie je graag het resultaat van je werk? In de winkels van Lidl komen die twee mooi samen. Je zorgt voor een piekfijne winkelinrichting, volle boodschappentassen en blije klanten.

Start je met ambitie? Zo maak je carrière in de winkel

Time1

Winkelbediende

Als winkelbediende leer je het hele reilen en zeilen in de winkels kennen. Je krijgt niet één specifieke taak, maar gaat aan de slag in de winkel zelf, aan de kassa, in de bakkerij, … Kortom: overal!

ONTDEK MEER
Time2

Hoofdkassier

Deed je ervaring op als winkelbediende en krijg je positieve evaluaties? Dan kan je doorgroeien tot assistant store manager. Als deel van je opleiding ga je 1 jaar aan de slag als hoofdkassier. Daarnaast brengen we je sterktes in kaart en helpen we je om te werken aan je ontwikkelpunten.

Time3

Assistant store manager

Als assistant store manager ben je de rechterhand van de store manager. Na een paar jaar kan je opnieuw promotie maken en zelf store manager worden. Deze stap hangt natuurlijk ook af van je evaluaties, van de resultaten van bijkomende tests en van de beschikbare functies in jouw regio.

ONTDEK MEER
Time4

Store manager

Als store manager sta je aan het hoofd van een volledige winkel. Smaakt ook die ervaring naar meer? Dan is je volgende doel de job van district manager. Die is verantwoordelijk voor 4 tot 6 winkels.

Ontdek meer
Time5

District manager

Als district manager ben je niet langer in één winkel aan de slag. Je verdeelt je tijd over het regionale kantoor en de winkels die jij onder je hoede hebt.

Ontdek meer
Maga1
Maga2
Maga3
Maga4

Bekijk hoe je dag eruitziet als winkelbediende

Maak kennis met de taken van een assistant store manager

Ontdek wat een job als store manager inhoudt

Tel mee alle uitdagingen van de district managers

Zo werken we in de winkels

Magateaser1

We zien onze klanten graag

We helpen klanten snel, efficiënt en met een glimlach. We staan hen vriendelijk te woord, zoeken naar alternatieven als een product niet op voorraad is, en laten de rij aan de kassa nooit te lang worden.
Magateaser2

We zijn eerlijk en transparant

Iedereen verdient eerlijkheid en respect. Alleen zo bouw je een goede relatie op met je collega’s en met je klanten. Communiceer dus open en zoek telkens naar oplossingen waarin iedereen zich kan vinden.
Magateaser3

We gáán ervoor

Werken in een winkel geeft een kick als iedereen ervoor gaat. Het is een geweldig gevoel om op een drukke zaterdag samen een verkooprecord te breken. Dankzij die gedrevenheid groeien we ook zo hard, en heb jij zo veel werkzekerheid.