werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Lidl op kantoor

Solliciteren
Hero Romain

Aangenaam winkelen en werken

Lidl België & Luxemburg telt 1 hoofdkantoor en 5 regionale kantoren. In die kantoren werken allerlei mensen intensief met elkaar samen: ingenieurs, boekhouders, HR-medewerkers, ... Zij zorgen er mee voor dat het aangenaam werken en winkelen is voor duizenden collega’s en tienduizenden klanten in honderden winkels.

"Ik had nooit gedacht dat er zoveel mogelijkheden waren."

"Ergens anders gaan werken, dat zie ik niet snel gebeuren. Branding is nu eenmaal mijn passie. Er is zoveel dat ik nog wil leren en doen, en je mag hier gewoon echt overal van proeven."

Naomi, Brand- en mediamarketeer

Ontdek haar verhaal
Hero Naomi 2

Maak kennis met onze afdelingen

Wat vertellen onze collega's?

Rich Image Joeri
Joeri, Hoofd inkoop groenten en fruit

"De vrijheid die ik krijg, da’s zalig."

"Er ligt best een grote verantwoordelijkheid op ons bord, maar dat vind ik net leuk. Ook de vrijheid die ik krijg in mijn job, is zalig. Wij mogen zelf héél veel beslissen."
Image rich Naomi
Naomi, Brand- en mediamarketeer

"Ik had nooit gedacht dat er zoveel mogelijkheden waren'

"Ik werk nu vijf jaar voor Lidl, dus dat begint al te tellen. Maar ergens anders gaan werken, dat zie ik niet snel gebeuren. Branding is nu eenmaal mijn passie. Er is zoveel dat ik nog wil leren en doen, en je mag hier gewoon echt overal van proeven. "
Nicky 2
Nicky, IT-medewerker

"Ook zonder ervaring kreeg ik een kans bij Lidl."

"Toen ik bij Lidl begon als IT'er, had ik alleen basiskennis. Maar ik kreeg intern een opleiding en veel ruimte om al doende te leren. Het klikte ook meteen met mijn team!"
Image rich Marjolein
Marjolein, Project manager employer branding

“Het snel kunnen veranderen, die “go, go, go” dat heb ik graag.”

"Toen ik van een kmo de overstap naar Lidl maakte, was ik bang dat het een log bedrijf zou zijn waarin beslissingen veel tijd vragen. Maar het tegendeel is waar. Bij Lidl moet het vooruitgaan, en dat past helemaal bij wie ik zelf ben.”
Top content Mireille
Mireille, Medewerker klantendienst

"11 jaar verder en ik werk hier nog even graag.”

"Toen ik elf jaar geleden startte op de klantendienst, waren we met drie collega’s en kregen we talloze brieven. Die moesten we dan inscannen om tot dossiers te verwerken. Vandaag werken we met een toffe bende van meer dan veertig. Er is véél veranderd, maar het plezier om hier te werken is nog altijd even groot."

Zo werken we bij Lidl

Bureaux1
Werkomgeving

Moderne landschapskantoren

Je werkt in een open kantoor met flexibele plaatsen en ergonomische bureaus. Zo krijg je frissere ideeën en ben je productiever.
Huis
Dicht bij huis

Aan de slag in eigen regio

Lidl heeft 1 hoofdkantoor en 5 regionale kantoren in België, mooi verspreid over het hele land. Zo kan je in je eigen regio aan de slag.
bureaux3
Teamsfeer

Veel afdelingen, één team

Iedereen maakt deel uit van één van een 350 Lidl teams. Dat gevoel stimuleren we door overkoepelende projecten en activiteiten die alle afdelingen samenbrengen.