werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Werken bij Lidl op kantoor

Hero_kantoor_v3

Aangenaam winkelen en werken

Lidl België & Luxemburg telt 1 hoofdkantoor en 6 regionale kantoren. In die kantoren werken allerlei mensen intensief met elkaar samen: ingenieurs, boekhouders, HR-medewerkers, IT’ers, marketeers, enzovoort. Zij zorgen er mee voor dat het aangenaam werken en winkelen is voor duizenden collega’s en tienduizenden klanten in honderden winkels.

Ook voor een kantoorjob kan je bij Lidl dus in je eigen regio terecht. Je hoeft dus niet in de file richting Brussel of Antwerpen te gaan staan. Het hoofdkantoor ligt vlak naast Gent, en de regionale kantoren vind je verspreid over heel België.

Maak hieronder kennis met onze afdelingen, je toekomstige collega’s en alle voordelen van werken bij Lidl. We willen de allerbeste werkgever in de retail worden. Da’s veelbelovend, toch?

achat
mkt
logistique
RH

Inkoop

De afdeling inkoop stelt het assortiment samen, bepaalt de prijzen, ontwikkelt acties om de omzet te vergroten, en controleert de kwaliteit van alle producten dag na dag.

 

>> Ontdek meer

 

Marketing & Communicatie

Het team marketing en communicatie zet het merk Lidl en het productaanbod in de kijker. Zowel in de brochures en in de winkels als online en in de pers.

 

>> Ontdek meer

 

Logistiek

De logistieke teams analyseren en optimaliseren de processen in de distributiecentra, sluiten de transportcontracten af, en verbeteren de duurzaamheid van onze afvalverwerking.

 

>> Ontdek meer

 

HR

De HR-dienst trekt de juiste nieuwe medewerkers aan en zorgt ervoor dat iedereen graag voor Lidl werkt. Dat gaat van een correcte loonberekening tot opleidingen of zelfs sporten met collega’s.

 

>> Ontdek meer

informatique
immobilier
finance
service client

IT

Een bedrijf dat werkt met zo veel locaties en goederenstromen heeft nood aan een even uitgebouwde IT-infrastructuur en even vlotte datastromen. Enter: de IT-afdeling.

 

>> Ontdek meer

 

Vastgoed

De vastgoedmedewerkers zoeken nieuwe winkellocaties, bouwen elke 3 weken een nieuwe winkel, en staan in voor het beheer van alle huidige gebouwen van Lidl.

 

>> Ontdek meer

Financiën en administratie

De financiële en administratieve diensten vormen de stabiele factor in de onstuimige groei van het bedrijf. Als controller of jurist hou je Lidl op koers naar succes.

 

>> Ontdek meer

 

Klantendienst

De klantendienst is het luisterend oor van Lidl. Hier beantwoord je vragen van klanten en maak je hen blij. Dit doe je aan de telefoon, via e-mail en op de sociale media.

 

>> Ontdek meer

 

Zo werken we bij Lidl

Bureaux1
Werkomgeving

Moderne landschapskantoren

Je werkt in een open kantoor met flexibele plaatsen en ergonomische bureaus. Zo krijg je frissere ideeën en ben je productiever.
Bureaux2
Dicht bij huis

Aan de slag in eigen regio

Lidl heeft 1 hoofdkantoor en 6 regionale kantoren in België, mooi verspreid over het hele land. Zo kan je in je eigen regio aan de slag.
bureaux3
Teamsfeer

Veel afdelingen, één team

Iedereen maakt deel uit van één van een 350 Lidl teams. Dat gevoel stimuleren we door overkoepelende projecten en activiteiten die alle afdelingen samenbrengen.