werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Verkoopsprocessen

Hero verkoopsprocessen

Bevorderen van innovatie

Onze afdeling Verkoopsprocessen zorgt ervoor dat onze winkelteams toegang hebben tot de nodige tools en op de hoogte zijn van de laatste nieuwe processen om onze klanten de beste service, kwaliteit en prijs te garanderen. Ze detecteren operationele bottlenecks en pakken deze oplossingsgericht aan. Concreet betekent dit o.a. controle van de winkelactiviteiten om zo de netheid en versheid van de producten te maximaliseren, het uitvoeren van projecten om voorraadverlies te minimaliseren en het gebruik van de juiste technologieën om processen in onze winkels te automatiseren. Zo hebben collega’s meer tijd om onze klanten de beste winkelervaring te bezorgen.

Het ultieme doel van de afdeling ? Het vereenvoudigen van processen in een complexe en snel veranderende omgeving. Ze zorgen voor een aangename winkelervaring en aantrekkelijke werkplek.

Maak jezelf wijs op de afdeling Verkoopsprocessen

Personal Growth

Personeel en opleiding

Dit team speelt een cruciale rol in het ontwikkelen en ondersteunen van het winkelpersoneel. Zij houden zich bezig met HR-gerelateerde projecten zoals o.a. het uitrollen van onze digitale planningstool. Zo kan het winkelpersoneel hun prestaties beter opvolgen. Daarnaast verzorgen zij alle communicatie naar onze winkels.
Store Person

Processen, Filiaalsystemen & Mobile Devices

Het doel van dit team is om elk mogelijk winkelsysteem te optimaliseren of automatiseren. Dit gaat van het opzetten van een online shop voor niet-verkoopsartikelen tot het integreren van digitale prijskaarten. Ze werken hiervoor nauw samen met de afdeling ‘Personeel en Opleiding’ om de nodige opleidingen te voorzien.
fruits-bag

Goederen

Dit team houdt zich voornamelijk bezig met het monitoren van alle aan de goederenflow gerelateerde processen, zoals bv. inventarisatie. Ze zoeken naar de meest treffende oplossing om diefstal tegen te gaan zoals de installatie van elektronische gates in onze winkels.
Verkoopsprocessen 3
Verkoopsprocessen 2
Verkoopsprocessen 1

Communicatievaardigheden

Je bent in staat om helder te communiceren met andere teamleden of betrokken.

Project management

Het organiseren van taken en bewaken van tijd en middelen zijn voor jou geen probleem. Jouw project management skills zijn kwalitatief!

Oplossingsgericht

Je ben eager om operationale bottlenecks te detecteren en hierdoor onze verkoopsprocessen te optimaliseren. Jouw doel? Verandering in onze organisatie teweegbrengen!

Ga aan de slag op de afdeling Verkoopsprocessen.

Heb een directe impact op onze winkelprocessen en sta aan het roer van enkele uitdagende projecten.