werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Over Lidl

Hero_overLidl_redesign_v1

Wist je dat Lidl de grootste retailer in Europa is?

Over Lidl valt véél te vertellen. We zijn volop aan het groeien. We bouwen voortdurend nieuwe winkels. Onze producten en ons HR-beleid winnen prijzen. Je vindt ons van de Verenigde Staten tot in China. Maar het interessantste voor jou is waarschijnlijk: hoe is Lidl eigenlijk als werkgever? En laat dat nu net een onderwerp zijn waarover wij óók heel graag communiceren. Want we willen van Lidl de allerbeste werkgever in de retail maken.

  • 375.000 medewerkers
  • 12.350 winkels
  • 225 distributiecentra

Wat maakt van Lidl een goede werkgever?

Die vraag hebben we gewoon aan onze medewerkers gesteld. Hieronder vind je de 7 antwoorden die het vaakst terugkwamen. En we blijven inzetten op die 7 sterktes. Dankzij die aanpak zijn we goed op weg om de beste werkgever in de retail te worden.

De 7 speerpunten

Values
Onze 1e sterkte

Frisse & ambitieuze visie

Lidl evolueert naar een smart retailer. Tegelijk groeien we razendsnel. Dankzij een inspirerende visie en een frisse commerciële strategie bereiken we mijlpaal na mijlpaal.
engagement
Onze 2e sterkte

Inspirerend leiderschap

Via het leiderschapsprogramma High 5 ontwikkelen leidinggevenden zich tot moderne managers. Dit inspirerende leiderschap combineren we met een heldere hiërarchie en dito processen.
Certificate
Onze 3e sterkte

Persoonlijke groei

Leren doe je vooral ‘on the job’. Al doende. En door feedback van je leidinggevende. Daarnaast bieden we alle medewerkers technische opleidingen aan en schaven we hun soft skills bij.
Team
Onze 4e sterkte

Sterke teamgeest

Resultaten halen lukt alleen als je efficiënt én aangenaam samenwerkt. Daarom krijgt iedereen een warm onthaal in één van de 350 Lidl teams en werken we overal aan een sterke teamgeest.
icon office calendar luggage
Onze 5e sterkte

Kansen op doorgroeien

In een groot, groeiend bedrijf komen de groeikansen vanzelf, in binnen- en buitenland. Lidl helpt alle medewerkers om hun eigen carrièrepad uit te stippelen.
Warehouse Person
Onze 6e sterkte

Stimulerende werkplek

We werken intensief rond welzijn op het werk en iedereen krijgt een stimulerende werkplek: een aangename winkel, een modern distributiecentrum of een open kantoor.
Salary
Onze 7e sterkte

Correct loonpakket

Voor wat, hoort wat. Dus verdienen onze medewerkers een correct loon met aantrekkelijke voordelen. Bovendien hechten we enorm veel belang aan een stipte en correcte loonuitbetaling.
Lidl in BE.jpg

Lidl België in een notendop

Wist je dat Lidl de grootste retailer van heel Europa is? Het Belgische verhaal begint in 1995 met 6 winkels. Intussen staat de teller al op meer dan 300 winkels, 5 distributiecentra en  11.000 collega’s. Die straffe groei willen we blijven volhouden. Doel: de favoriete winkel van het land worden, met een topassortiment van kwaliteitsvolle en verse producten.

nos lieux
durabilité
high 5
Image Mission Statement

Onze werkplekken

Zo zien de winkels, kantoren en distributiecentra eruit

>> Ontdek meer

Duurzaamheid bij Lidl

Onze visie op duurzaamheid
 

>> Ontdek meer

High five leadership

Een uniek leiderschapsmodel voor inspirerende leiders

>> Ontdek meer

Samen bij Lidl

#TeamLidl is belangrijk voor ons en staat voor onze bedrijfscultuur. Onbevooroordeeld en uitgaan van vertrouwen in elkaar zijn kernwaarden in onze organisatie. Met onze mission statement "Samen bij Lidl" maken we duidelijk dat wij staan voor een eerlijke en open omgeving op basis van vertrouwen en vrij van discriminatie.

>> Ontdek hier onze mission statement