werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij inkoop

Solliciteren
Joeri

Kwaliteit in elk rek, op elk schap

Dagelijks de hoogste kwaliteit bieden, mee bepalen wat in de rekken komt en zo ons imago en de omzet beïnvloeden ... Het vraagt mensen die het strafste aan tafel brengen zodat onze klanten het strafste op tafel kunnen zetten. Je honger om te groeien, om met de cijfers van gisteren en de kwaliteitstesten van vandaag de markt van morgen te bepalen, een uitdaging waarbij je hersenen volop aan de slag moeten. Maar wees gerust, je moet allesbehalve een zittend gat hebben. Je switcht energiek van de onderhandelingstafel naar smaaktesten en kwaliteitscontroles.

 

Maak jezelf wegwijs op de inkoop-afdeling

"Fier op je ontwikkelde producten."

“We werken met veel leeftijdsgenoten samen en dat zorgt voor een fijne teamsfeer op de verschillende afdelingen. Iedereen leert sterk van elkaar.”

Jolien, Hoofd inkoop eigen merken

Lees hier haar verhaal

"De vrijheid die ik krijg, da’s zalig."

"Er ligt best een grote verantwoordelijkheid op ons bord, maar dat vind ik net leuk. Ook de vrijheid die ik krijg in mijn job, is zalig. Wij mogen zelf héél veel beslissen."

Joeri, Hoofd inkoop groenten & fruit

Ontdek zijn verhaal

Uitblinken in inkopen?

Assortiment, omzet en imago, dat bepaal jij mee. Een verantwoordelijkheid die energie vraagt én geeft. Onze inkoopafdeling bruist van de dynamiek. Kijk snel welke jobs we in promotie hebben.

Bekijk al onze vacatures