werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Werken bij inkoop

Hero inkoop

Kwaliteit in elk rek, op elk schap

Dagelijks de hoogste kwaliteit bieden, mee bepalen wat in de rekken komt en zo ons imago en de omzet beïnvloeden ... Het vraagt mensen die het strafste aan tafel brengen zodat onze klanten het strafste op tafel kunnen zetten.

Je honger om te groeien, om met de cijfers van gisteren en de kwaliteitstesten van vandaag de markt van morgen te bepalen, een uitdaging waarbij je hersenen volop aan de slag moeten. Maar wees gerust, je moet allesbehalve een zittend gat hebben. Je switcht energiek van de onderhandelingstafel naar smaaktesten en kwaliteitscontroles.

Je bent best ook niet op je mondje gevallen. Naast proeven moet je ook praten: prijzen mee bepalen, met producenten en leveranciers onderhandelen, met je collega's overleggen ...

Inkoper bij Lidl, dat is pure passie. En, goesting?

Zin om er mee in te vliegen? Maak jezelf dan alvast wegwijs op de inkoop-afdeling.

Slider1
Slider2
Slider3

Inkoop

Mee het assortiment bepalen, contracten onderhandelen met leveranciers, de omzet van jouw producten verhogen ... Kortom, het strafste van jezelf aan tafel brengen.

Actiemanagement

Promoties en acties opzetten die nieuwe klanten aantrekken en de verkoop pushen. Jij doet het zodat onze klanten het strafste op tafel kunnen zetten.

Kwaliteitsgarantie

Enthousiast producten testen en controleren, tot de verpakkingen toe. Signaleert een klant of leverancier een probleem, dan zitten onze mensen er hier bovenop. De hoogste kwaliteit zijn voor ons niet zomaar woorden.

Inkoop l Jolien

“Lidl geeft je vrijheid"

De inkoopafdeling werkt in het hart van de strategie

Uitblinken in inkopen?

Assortiment, omzet en imago, dat bepaal jij mee. Een verantwoordelijkheid die energie vraagt én geeft. Onze inkoopafdeling bruist van de dynamiek. Kijk snel welke jobs we in promotie hebben.

Bekijk al onze vacatures