werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Joeri

Joeri

De vrijheid die ik krijg in mijn job, da’s zalig.

Ik woon in Antwerpen en werk in Gent. Ik ging het twee jaar doen, die afstand. Maar kijk, ondertusssen werk ik al meer dan zeven jaar bij Lidl. Da's omdat er zoveel kansen zijn om nieuwe dingen te proberen. Daar ben ik zelf het levende bewijs van. De voorbije jaren heb ik mogen proeven van allerlei functies binnen inkoop en heb ik mijn blik enorm verrruimd.

De kick van elke inkoper

Ik stuur een team van vier supergemotiveerde collega's aan. Het is fijn om met hen samen te werken en de juiste verantwoordelijkheden bij de juiste mensen te kunnen leggen. Want ik weet dat ze tot het uiterste zullen gaan om die taken zo goed mogelijk te volbrengen. Hun ambitie en drive zijn absoluut een grote sterkte in ons team.

Er ligt best een grote verantwoordelijkheid op ons bord, maar dat vind ik net leuk.

Joeri, Hoofd Inkoop Groenten & Fruit

Korte beslissinglijnen.

Ik ben met mijn team verantwoordelijk voor álles van groenten en fruit: van aanlevering en prijzen tot assortiment en kwaliteit. Da’s niet niks hé! Er ligt best een grote verantwoordelijkheid op ons bord, maar dat vind ik net leuk. Ook de vrijheid die ik krijg in mijn job, is zalig. Wij mogen zelf héél veel beslissen. Als we morgen een goeie reden hebben om een bepaald artikel op te nemen in ons assortiment, dan zal niemand ons tegenhouden om dat te testen.

Korte lijnen, snel schakelen, niet te veel niveaus die ertussen moeten komen, daar hou ik van. En daardoor zien we snel resultaat van onze inspanningen. Iemand die beslissingen wil nemen en achter z’n keuzes staat, is meer dan welkom bij ons. Dat heb ik zelf ook ervaren toen ik startte bij Lidl en meteen warm onthaald werd. Mijn toenmalige team bestond maar uit twee andere mensen en die hebben me snel mee op sleeptouw genomen en alle kneepjes van het vak geleerd.

In 2020 heb ik heel even genoten van een job in het buitenland bij Lidl, maar daar heeft corona helaas snel een stokje voor gestoken. Ondertussen heb ik twee kindjes gekregen. Met mijn gezin over de grens trekken voor een paar jaar, dat staat dus zeker nog op mijn verlanglijstje. Het liefst naar Spanje, het land waar ik mijn hart verloor toen ik er als achttienjarige stage liep in het restaurantwezen.

Uitblinken in inkopen?

Assortiment, omzet en imago, dat bepaal jij mee. Een verantwoordelijkheid die energie vraagt én geeft. Onze inkoopafdeling bruist van de dynamiek. Kijk snel welke jobs we in promotie hebben.

Bekijk al onze vacatures