werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
assistant store manager

Assistant store manager bij Lidl

 

Als assistant store manager ben je de rechterhand van de store manager. Elke dag opnieuw zorg jij mee voor een piekfijne winkel, gemotiveerde collega’s en tevreden klanten. Zo maak je van Lidl dé supermarkt voor iedereen die telt.

Vos tâches

Dit doe je als assistant store manager

• Je communiceert open, motiveert je collega’s en geeft hen feedback.
• Je stelt mee de werkverdeling op.
• Je plaatst bestellingen en volgt ze op.
• Je springt bij waar dat nodig is.
• Je werkt geregeld op zaterdag.
 


 

Je toekomstige collega’s aan het woord

Saloa, Duffel

Mijn team motiveren

We beslissen's ochtends samen wie wat gaat doen die dag. Ik merk dat dat mijn team enorm motiveert. En het zorgt voor een fijne werksfeer.
Jeroen, Duffel

Zo veel variatie is uniek én gezond

De variatie in het werk is belangrijk. Bij ons ben je niet de hele dag met bakken aan het sleuren. Of zit je niet de hele dag in dezelfde houding aan de kassa. Dat is uniek én veel gezonder.
Anthony, Moeskroen

Leidinggeven werd belangrijker en belangrijker

Als assistant store manager en als store manager ging ik stap voor stap in grotere winkels aan de slag. Leidinggeven en coachen werd zo belangrijker en belangrijker.

Assistant store manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe assistant store managers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen