werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Werken als logistiek consultant

Hero Logistique

Hart van Lidl 

Op de afdeling logistiek werk je in het hart van Lidl. Het is uiteraard cruciaal dat ons hele assortiment snel en efficiënt doorstroomt van de regionale distributiecentra naar de winkels. Als logistiek consultant beheer en optimaliseer je dat proces vanuit het hoofdkantoor. Je hebt dus achter de schermen een rechtstreekse impact op de winkelervaring van onze klanten. Dankzij jou zijn de winkelrekken nooit leeg, is de groente- en fruitafdeling verser dan vers, en houden we de prijzen zo laag mogelijk.

Om dat waar te maken, werk je samen met tal van Lidl-afdelingen, zowel nationaal als internationaal. Je job staat dus garant voor uitdaging en variatie. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loon, bijkomende voordelen en interessante doorgroeimogelijkheden. Zo wil Lidl de beste werkgever in de retail worden! 

Ontdek de afdelingen binnen logistiek!

"Vooral de variatie in het werk vind ik plezant."

"Het voordeel van samenwerken met mannen? Ze verbloemen niets."

Laura, Logistiek Medeweker

Lees hier haar verhaal
Hero_Laura_redesign_v1

Wist je dat...?

… slimme logistiek een wereld van getallen is? Van afgelegde kilometers tot vervoerde palletten: bekijk enkele straffe cijfers.

Facts1

2,7 miljoen palletten

elk jaar geleverd.

40.000 km per dag

om onze winkels te bevoorraden.

facts2

93% gerecycleerd

van alle restverpakkingen.

10% minder CO2-uitstoot

als transport-doel tegen 2025.

Aan de slag als medewerker logistiek?

Lidl opent elke 3 weken een nieuwe winkel en elke 3 jaar een nieuw distributiecentrum. Dus transporteren we ook geregeld nieuwe aanwinsten naar onze afdeling logistiek. Bekijk gauw de huidige vacatures.

Ontdek nu onze openstaande vacatures