werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Werken als logistiek consultant

Hero Logistique

Hart van Lidl 

Op de afdeling logistiek werk je in het hart van Lidl. Het is uiteraard cruciaal dat ons hele assortiment snel en efficiënt doorstroomt van de regionale distributiecentra naar de winkels. Als logistiek consultant beheer en optimaliseer je dat proces vanuit het hoofdkantoor.

Je hebt dus achter de schermen een rechtstreekse impact op de winkelervaring van onze klanten. Dankzij jou zijn de winkelrekken nooit leeg, is de groente- en fruitafdeling verser dan vers, en houden we de prijzen zo laag mogelijk.

Om dat waar te maken, werk je samen met tal van Lidl-afdelingen, zowel nationaal als internationaal. Je job staat dus garant voor uitdaging en variatie. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loon, bijkomende voordelen en interessante doorgroeimogelijkheden. Zo wil Lidl de beste werkgever in de retail worden.

Maak hieronder verder kennis met de werking van de afdeling logistiek op onze hoofdkantoor.

Vooral de variatie in het werk vind ik plezant

"Het voordeel van samenwerken met mannen? Ze verbloemen niets."

Laura, logistiek medeweker

Lees hier haar verhaal
Hero_Laura_redesign_v1
Hero Logistique

Uitdaging en variatie

Een dag in het leven van onze collega's van logistiek

Bekijk de logistieke jobs in onze regionale distributiecentra

Elke 3 jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum. Momenteel zijn er al 5, verspreid over het hele land. Bekijk gauw de vacatures van het distributiecentrum in jouw regio.

Distributiecentra
Logistique CD
Logistique Transport
recyclage

DC-logistiek

Bij DC-logistiek analyseer en verbeter je de processen in onze distributiecentra (de DC’s). Je gaat voortdurend op zoek naar manieren om de operationele werking efficiënter en productiever te maken.

 

Transportlogistiek

Bij transportlogistiek ben je verantwoordelijk voor de transportstromen. Je organiseert de ritten tussen de DC’s en de winkels zo efficiënt mogelijk.

Recyclagelogistiek

Bij recyclagelogistiek maak je onze afvalverwerking duurzamer. Je verhoogt het ecologische en financiële rendement van de afvalstromen.

Wist je dat...?

… slimme logistiek een wereld van getallen is? Van afgelegde kilometers tot vervoerde palletten: bekijk enkele straffe cijfers.

Facts1

2,7 miljoen palletten

elk jaar geleverd.

40.000 km per dag

om onze winkels te bevoorraden.

facts2

93% gerecycleerd

van alle restverpakkingen.

10% minder CO2-uitstoot

als transport-doel tegen 2025.

Aan de slag als medewerker logistiek?

Lidl opent elke 3 weken een nieuwe winkel en elke 3 jaar een nieuw distributiecentrum. Dus transporteren we ook geregeld nieuwe aanwinsten naar onze afdeling logistiek. Bekijk gauw de huidige vacatures.

Ontdek nu onze openstaande vacatures