werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Jobstudent bij Lidl

Hero logistiek

Stevig te sparen voor je studies of je reisplannen

Wil je op een actieve manier een centje bijverdienen tijdens het jaar of in de vakantieperiodes? Word dan jobstudent bij Lidl en ga aan de slag in een winkel dicht bij je huis of je kot. Zit je liever een maand aan zee? Elke zomer zijn er ook verschillende vakantiejobs in onze winkels aan de kust.

Tijdens het schooljaar krijg je meestal een deeltijds uurrooster. Je werkt bijvoorbeeld op flexibele momenten doorheen de week of je staat op zaterdag paraat. In juli en augustus kan je ook voltijds aan de slag. Ideaal om stevig te sparen voor je studies of je reisplannen.

Wat voor studentenjobs bieden we aan?

Sarah
Facts HR Romain

Jobstudent in de winkel

In de winkels sta je onze winkelbediendes bij. Je vult de rekken aan, helpt klanten vriendelijk verder en je rekent af aan de kassa. Je job is dus een combinatie van hard werk en babbeltjes met klanten. Je leert hoe belangrijk het is om goed samen te werken met je collega’s en je krijgt een blik achter de schermen bij Lidl.

Jobstudent op kantoor

Woon je in de buurt van één van onze kantoren? Dan kan je ook daar aan de slag. In dat geval voer je meestal administratieve taken uit.

"6 jaar later doe ik het nog altijd even graag.”

“Ik vind het belangrijk om een studentenjob te doen die ik graag doe, en dat is het geval bij Lidl. Ik werk samen met toffe collega’s die altijd begaan zijn met mijn studies."

Joke, Jobstudent

Ontdek het verhaal van Joke
Rich image Joke

Start als jobstudent bij Lidl

Benieuwd welke studentenjobs er op dit moment bij Lidl in de versafdeling liggen? Ontdek snel waar we jobstudenten zoeken en solliciteer voor een job in de winkel of op kantoor.

Ontdek nu onze openstaande vacatures