werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Jobiste

Als jobstudent aan de slag bij Lidl

 

Wil je op een actieve manier een centje bijverdienen tijdens het jaar of in de vakantieperiodes? Word dan jobstudent bij Lidl en ga aan de slag in een winkel dicht bij je huis of je kot. Zit je liever een maand aan zee? Elke zomer zijn er ook verschillende vakantiejobs in onze winkels aan de kust.

Tijdens het schooljaar krijg je meestal een deeltijds uurrooster. Je werkt bijvoorbeeld op flexibele momenten doorheen de week of je staat op zaterdag paraat. In juli en augustus kan je ook voltijds aan de slag. Ideaal om stevig te sparen voor je studies of je reisplannen.

Wat voor studentenjobs bieden we aan? 

Etudiant
FIN2

Jobstudent in de winkel

In de winkels sta je onze winkelbediendes bij. Je vult de rekken aan, helpt klanten vriendelijk verder en je rekent af aan de kassa. Je job is dus een combinatie van hard werk en babbeltjes met klanten. Je leert hoe belangrijk het is om goed samen te werken met je collega’s en je krijgt een blik achter de schermen bij Lidl.

Jobstudent op kantoor

Woon je in de buurt van één van onze kantoren? Dan kan je ook daar aan de slag. In dat geval voer je meestal administratieve taken uit.

Start als jobstudent bij Lidl

Benieuwd welke studentenjobs er op dit moment bij Lidl in de versafdeling liggen? Ontdek snel waar we jobstudenten zoeken en solliciteer voor een job in de winkel of op kantoor.

Ontdek nu onze openstaande vacatures