werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Vacatures
hero stages

Stages bij Lidl

 

Ben je op zoek naar een stage in het kader van je (hogere) studies? Spannend! Bij Lidl kom je in een bijzonder leerrijke omgeving terecht. Het is een groot, groeiend bedrijf waarin veel gebeurt. En vooral: we nemen de tijd om je intensief te begeleiden. Elke 2 weken plannen we bijvoorbeeld een tussentijds gesprek.

Zo wordt je stage een volwaardige eerste werkervaring voor jou. Je leert elke dag bij én je krijgt de kans om je eigen ideeën te delen. Bovendien heb je als stagiair natuurlijk een streepje voor als je later solliciteert bij ons.

Zowel scholieren als studenten kunnen bij Lidl als stagiair aan de slag. En we bieden stages aan in de winkels en op onze kantoren. De enige voorwaarde is dat je in schoolverband stage loopt. Ben je op eigen houtje op zoek naar een eerste werkervaring? Dan zijn onze studentenjobs of starterjobs misschien wel iets voor jou!

Wat voor stages bieden we aan?

Foto stagiaire

Stage in de winkel

 

In de winkels start je net zoals de meeste collega’s: als winkelbediende. Na een korte opleiding werk je meteen overal in de winkel, van de versafdeling tot de kassa. En afhankelijk van je studies kan je ook al proeven van het winkelmanagement.
 

2-1_OverLidl_stage Hoofdkantoor.jpg

Stage op kantoor

 

Op kantoor liggen alle mogelijkheden open. Studeer je marketing, HR, IT, noem maar op? Dan draai je een aantal weken of maanden mee op de afdeling die het best past bij jouw studierichting. Je ziet zo ook hoe alle afdelingen in onze organisatie met elkaar samenwerken.

Dit vonden je voorgangers van hun stage

Indira, stagiaire CSR

“Helemaal in lijn met eigen waarden”

“Mijn eigen waarden liggen helemaal in lijn met die van Lidl. Iedereen is hier heel enthousiast over onze doelstellingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen.”
Chava, stagiaire duaal leren

“Eerlijk? Niet mijn eerste keuze”

“Lidl was niet mijn eerste keuze, maar intussen weet ik wel beter. Ik leerde alle ins en outs van de retailsector kennen, en nog belangrijker: ik leerde hier om in mezelf te geloven!”
Lukas, stagiair CSR

“Oprechte interesse in mijn project”

“Ik werd heel hartelijk ontvangen op het hoofdkantoor. Mijn tijdelijke collega’s tonen oprechte interesse in mij en in mijn project.”

Aan de slag als stagiair bij Lidl?

Benieuwd welke stageplaatsen er op dit moment bij Lidl in de versafdeling liggen? Ontdek snel of we nú naar jou op zoek zijn en solliciteer voor een stage in een winkel of op kantoor.

Ontdek nu onze openstaande vacatures