werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Stages bij Lidl

hero stages

Eerste werkervaring 

Ben je op zoek naar een stage in het kader van je (hogere) studies? Spannend! Bij Lidl kom je in een bijzonder leerrijke omgeving terecht. Het is een groot, groeiend bedrijf waarin veel gebeurt. En vooral: we nemen de tijd om je intensief te begeleiden. Elke 2 weken plannen we bijvoorbeeld een tussentijds gesprek. Zo wordt je stage een volwaardige eerste werkervaring voor jou. Je leert elke dag bij én je krijgt de kans om je eigen ideeën te delen. Bovendien heb je als stagiair natuurlijk een streepje voor als je later solliciteert bij ons.

Voor wie? 

Zowel scholieren als studenten kunnen bij Lidl als stagiair aan de slag. En we bieden stages aan in de winkels en op onze kantoren. De enige voorwaarde is dat je in schoolverband stage loopt. Ben je op eigen houtje op zoek naar een eerste werkervaring? Dan zijn onze studentenjobs of starterjobs misschien wel iets voor jou!

Image richtext sarah

Stage in de winkel

 

In de winkels start je net zoals de meeste collega’s: als winkelbediende. Na een korte opleiding werk je meteen overal in de winkel, van de versafdeling tot de kassa. En afhankelijk van je studies kan je ook al proeven van het winkelmanagement.
 

Image rich Marjolein

Stage op kantoor

 

Op kantoor liggen alle mogelijkheden open. Studeer je marketing, HR, IT, noem maar op? Dan draai je een aantal weken of maanden mee op de afdeling die het best past bij jouw studierichting. Je ziet zo ook hoe alle afdelingen in onze organisatie met elkaar samenwerken.

Aan de slag als stagiair bij Lidl?

Benieuwd welke stageplaatsen er op dit moment bij Lidl in de versafdeling liggen? Ontdek snel of we nú naar jou op zoek zijn en solliciteer voor een stage in een winkel of op kantoor.

Ontdek nu onze openstaande vacatures