werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Store manager bij Lidl

Solliciteren
Hero kristel

Leiding over de winkel 

Als store manager krijg je de leiding over een hele Lidl-winkel. Een piekfijne winkelruimte, gemotiveerde collega’s en tevreden klanten, daar ga je voor. Elke dag opnieuw. Zo maak je van Lidl dé supermarkt voor iedereen die telt.

 

Jouw taken

Store Manager

Leiding over de winkel

Je neemt de leiding over een hele Lidl-winkel. Daarnaast stuur je jouw team aan en ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling.
Cheer

Motiveren van collega's

Je coacht en motiveert medewerkers.
Store Person

Optimaliseren

Je bekijkt de winkel door de ogen van een klant en grijpt in als iets beter kan. Je zoekt ook voortdurend naar slimme manieren om de omzet op te krikken.

"Zelfs na 20 jaar werk ik hier nog graag."

"Dat komt door de afwisseling. Sollicitanten die van een andere winkel komen, vertellen vaak dat ze maar één taak uitvoeren. Ze zoeken meer variatie, en dat vinden ze bij Lidl."

Kristel, Store manager Zelzate

Ontdek de Lidl Story
Hero Kristel

Samen maken we #TeamLidl.

Project Teaser Ethan 2023
Ethan, Winkelbediende Ingelmunster

"Welke vraag ik ook heb, mijn collega's helpen mij altijd."

"Wat werken bij Lidl leuk maakt ? Het team. Met mijn twintig jaar ben ik de op een na jongste, maar dat verschil voel ik niet. We zijn hier één team, ongeacht functie of leeftijd, en we kunnen altijd op elkaar rekenen."
Tracy
Tracy, Assistant store manager Erpe-Mere

“Een winkel organiseren, daar haal ik elke dag m’n energie uit.”

"Mijn motto? Altijd vooruitkijken! Als assistent store manager moet je verder kijken dan het werk van vandaag, zodat er morgen geen moeilijkheden zijn. Ik doe mijn job na al die jaren nog heel graag. De uitdaging om een team te leiden en de winkel te organiseren, daar haal ik elke dag nieuwe energie uit."
Hero Katrien
Katrien, Assistant store manager Oud-Turnhout

"Kansen zien in mensen nog voor ze die zelf zien, dat is straf.”

“Ik kwam bij Lidl meteen in een heel vriendschappelijke sfeer terecht, en dat is vandaag nog altijd zo. We helpen collega’s als het nodig is en luisteren naar elkaar. Even je verhaal kunnen vertellen, dat lucht op. Ik spreek altijd over ‘my Lidl family’ omdat ik mijn collega’s gewoon graag zie."
Zakaria
Zakaria, Assistant store manager Charleroi

"Lidl geeft me kansen om te groeien."

"Waarom ik mijn werkgever leuk vind? Omdat het een bedrijf is dat voortdurend groeit. Er wordt altijd goed voor ons gezorgd en er gaat geen dag voorbij zonder dat ik iets bijleer."
Céline 2
Céline, Store manager Auvelais

"Mijn oma moedigde me aan om te solliciteren."

"Op een dag bracht mijn oma, die graag bij Lidl winkelde, me een formulier van de winkel en moedigde me aan om te solliciteren. Ik nam haar advies aan en solliciteerde. Ik werk nu al 20 jaar bij Lidl, van winkelbediende tot store manager Het bevalt me hier en ik weet zeker dat dat zo blijft!"

Store manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe store managers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen