werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Store manager bij Lidl

Solliciteren
Hero_storemanager_redesign_v2

Leiding over de winkel 

Als store manager krijg je de leiding over een hele Lidl-winkel. Een piekfijne winkelruimte, gemotiveerde collega’s en tevreden klanten, daar ga je voor. Elke dag opnieuw. Zo maak je van Lidl dé supermarkt voor iedereen die telt.

 

Jouw taken

Store Manager

Leiding over de winkel

Je neemt de leiding over een hele Lidl-winkel. Daarnaast stuur je jouw team aan en ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling.
Store Person

Optimaliseren

Je bekijkt de winkel door de ogen van een klant en grijpt in als iets beter kan. Je zoekt ook voortdurend naar slimme manieren om de omzet op te krikken.
Cheer

Motiveren van collega's

Je coacht en motiveert medewerkers.

Bij Lidl krijg je alle kansen om door te groeien

“Motivatie en ambitie zijn belangrijker dan ervaring. Je komt bovendien terecht in een zeer fijne en dynamische omgeving.”

Manou, store manager

Lees hier haar verhaal
Hero_redesign_Manou_v1

Je toekomstige collega’s aan het woord

Kenny_redesign_v1
Kenny, store manager Malinas

"Ik ben het aanspreekpunt voor collega's."

Je draait echt mee in de winkel en maakt zo het verschil op de werkvloer. Feedback geven en het personeel motiveren is daarbij een belangrijk aspect. Je zorgt er eigenlijk voor dat de winkel er goed uitziet én vlot draait. Denk daarbij ook aan de juiste affichage en het opvolgen van de voorraad.
Manou - Store manager
Manou, store manager Hoogstraten

"Bij Lidl krijg je alle kansen om door te groeien."

Motivatie en ambitie zijn belangrijker dan ervaring. Je komt bovendien terecht in een zeer fijne en dynamische omgeving.
Project teaser Kristel 3
Kristel, store manager Zelzate

"Ik vond de regelmaat en structuur die nodig was."

In een vorig leven werkte ik in de horeca. Ik werkte constant, maar of dat was wat ik écht wou? Ik had nood aan meer regelmaat en structuur in mijn leven. Meer dan ik zelf dacht, vond ik die bij Lidl.

Store manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe store managers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen