werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Corporate Young Talent

Solliciteer nu
Hero corporate

Een carrière die bij je ambitie past.

Het 1,5 jaar durende Corporate Young Talent Program geeft je veel mogelijkheden. Een once-in-a-lifetime kans op een uitdagende toekomst bij Lidl en een carrière die bij je ambitie past. We stomen je klaar voor een generalistische functie waar jij meewerkt om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken. Je leert de verschillende afdelingen kennen op ons hoofdkantoor, werk je projectmatig, en ontpop je jezelf tot een echte generalist binnen jouw vakdomein.

Starten in het Corporate Young Talent Pogram? Denk aan het volgende:

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_02 (2).jpg

Jij past in het plaatje.

Resultaatsgericht samenwerken met collega's. Veranderingen in onze organisatie tot stand brengen. Daar kick je op! Ondernemerschap zit in jouw bloed.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_03 (1).jpg

Dit heeft Lidl jou te bieden.

Een boeiend groeitraject waarbij je de strafste versie van jezelf kan worden. En jij helpt ons om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken!
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_04 (1).jpg

Denk alvast na over het volgende.

Ons Corporate Young Talent Program is pittig, maar je krijgt er heel wat voor terug. Een investering die wij meer dan de moeite waard vinden en jij nadien ongetwijfeld ook!

Iets voor jou? Zo verloopt je traject:

Solliciteer & videotalk

Je carrière op gang knallen bij Lidl. Solliciteer snel, want we willen jou leren kennen. Tijdens een video-interview maken we voor het eerst echt kennis.

Solliciteer voor de vacature

Je bent vertrokken

Je start je traject. 1,5 jaar heel veel bijleren. Een high-end opleiding om misschien wel als leidinggevende aan de slag te gaan. We stomen je klaar in de winkel en het distributiecentrum.

Development center

In de laatste fase van het Corporate Young Talent Program doorloop je een development center. We brengen je sterktes in kaart en helpen je met je ontwikkelingspunten. Zo krijg je een persoonlijk kompas dat je – wind in de zeilen – de juiste richting uitstuurt voor die toekomstige carrière bij Lidl.

Your time to shine

Je kent Lidl door en door. Nu zorg jij er eigenhandig mee voor dat we de favoriete retailer zijn voor klanten en collega's.

Ga jij binnenkort projectmatig aan de slag op onderstaande afdelingen?

Controlling
Corporate Young Talent Program

Controlling

Controlling analyseert alle data die Lidl genereert en rapporteert daarover aan de afdelingen en de directie. Dat gaat van budgetcontroles en omzetprognoses tot projectevaluaties en businessadvies.
IT
Corporate Young Talent Program

IT

Een bedrijf dat werkt met zo veel verschillende locaties en goederenstromen heeft nood aan een even uitgebouwde IT-infrastructuur en vlotte datastromen. Enter: de IT-afdeling.
Contact
Corporate Young Talent Program

Klantendienst

De klantendienst is het luisterend oor van Lidl. Ze beantwoorden alle vragen van klanten en maken hen blij. Dit doen ze aan de telefoon, via e-mail en op de sociale media.
Compass
Corporate Young Talent Program

Business consulting

Business consulting fungeert als business partner voor alle afdelingen binnen Lidl. Ze ondersteunen hen bij nieuwe projecten.
Checklist
Corporate Young Talent Program

Interne audit

Deze afdeling onderzoekt en controleert de bedrijfsprocessen -en systemen binnen Lidl België & Luxemburg.
Warehouse and truck
Corporate Young Talent Program

Logistiek

De logistieke teams analyseren en optimaliseren de processen in de distributiecentra, sluiten de transportcontracten af en verbeteren de duurzaamheid van onze afvalverwerking.
Store Person
Corporate Young Talent Program

Verkoopsprocessen

De focus van deze afdeling ligt op de optimalisatie van onze winkelprocessen en het leiden van diverse uitdagende projecten. Ze zijn op een direct wijze verbonden met onze winkels.
Food
Corporate Young Talent Program

Supply Chain

De afdeling Supply Chain zorgt ervoor dat onze winkels tijdig voorzien zijn van al jouw favoriete producten.
Finance
Corporate Young Talent Program

Boekhouding & finance

De teams boekhouding, finance en tax staan in voor de algemene boekhouding en betalingen. De dienst is ook verantwoordelijk voor liquiditeitsplanning, onderhandelingen voor financiering en intern fiscaal advies.
Feedback
Corporate Young Talent Program

Recht & compliance

Dit team is het juridische zenuwcentrum van de organisatie, van advies tot monitoring. De thema’s die worden behandeld zijn zeer uiteenlopend. De focus ligt op de thema’s contracten, privacy, onroerend goed en verzekeringen.

Lanceer je carrière bij Lidl als Young Talent!

Pas afgestudeerd met tonnen ambitie? Daar lachen wij niet mee. Want bij Lidl nemen we je ambities wel serieus!

Ontdek onze straffe vacatures hier

We hebben niet één maar meerdere programma's. Typisch Lidl!