werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Young Talent Logistiek

Hero logistiek

Jij staat er helemaal als logistiek leidinggevende

Het Young Talent Program logistiek bij Lidl, da’s voor ambitieuze pas afgestudeerden die hun carrière een echte kickstart willen geven. Jong talent leiden we aan een hoog tempo op om het verschil te maken. 2 jaar training vliegen voorbij en zorgen ervoor dat jij er als logistiek leidinggevende helemaal staat. Je ontdekt de samenwerking van onze winkels en leert de logistieke afdelingen van onze distributiecentra kennen. Na verloop van tijd krijg je steeds meer leidinggevende taken en projecten. Maar is dat niet net waar je op kickt? Ja toch! Keiveel leren om daarna aan de slag te gaan bij een logisitieke afdeling die het best met je matcht.

Iets voor jou? Zo verloopt je traject:

Solliciteer

Je carrière op gang knallen bij Lidl. Solliciteer snel, want we willen jou leren kennen. Tijdens een video-interview maken we voor het eerst echt kennis.

Goed begonnen is …

Je draait sowieso een tijdje mee als winkelbediende. We vinden het noodzakelijk dat je de winkelwereld in de vingers krijgt. Daarna ontdek je hoe onze winkels samenwerken, krijg je een introductie tot de ondersteunende afdelingen op kantoor en leer je de logistieke afdelingen heel goed kennen. Allemaal info die je de nodige context geeft voor je latere taken. En dat in amper 2 maanden.

Deep dive in de logistieke afdelingen

1,5 jaar waarin je alles leert over onze logistieke processen. Van goederen die binnenkomen tot hun vertrek naar de winkels. Je leert alles van bij de basis en leert zo het reilen en zeilen van elke logistieke afdeling kennen.

Lidl by Lidl

Je leidinggevende taken en projecten nemen toe. Ben je er klaar voor? Dan krijg je een leidinggevende rol in ons distributiecentrum en sta je temidden de operaties: planningen opmaken, processen optimaliseren, collega’s aansturen … It’s all-in a day’s work.

Development center

Voor je de laatste fase van het Young Talent Program ingaat doorloop je een development center. We brengen je sterktes in kaart en helpen je met je ontwikkelingspunten. Zo krijg je een persoonlijk kompas dat je – wind in de zeilen – de juiste richting uitstuurt voor die toekomstige carrière bij Lidl.

Sla ons met verstomming

De laatste 4 maanden van het Young Talent Program stomen we je klaar voor de leidinggevende functie die je daarna zal innemen. Met alle info uit je afgelegde traject, weten we perfect met welke logistieke afdeling jij het beste matcht.

Starten in het Corporate Young Talent Program? Denk aan het volgende:

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_02 (2).jpg

Jij past in het plaatje.

Resultaatsgericht samenwerken met collega's. Veranderingen in onze organisatie tot stand brengen. Daar kick je op! Ondernemerschap zit in jouw bloed.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_03 (1).jpg

Dit biedt Lidl jou.

Een boeiend groeitraject waarbij je de strafste versie van jezelf kan worden en jij ons helpt om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_04 (1).jpg

Nog even dit.

Ons Corporate Young Talent Program is pittig, maar je krijgt er heel wat voor terug. Een investering die wij meer dan de moeite waard vinden en jij nadien ongetwijfeld ook!
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Logistiek_Algemeen_03.jpg

Onze distributiecentra

Het is geen geheim: Lidl wil de favoriete winkel van heel België en Luxemburg worden. Zoiets lukt de winkels natuurlijk niet alleen. 5 distributiecentra over het land verspreid, vormen de ruggengraat van onze winkels: Limburgse Distributie Maatschappij in Genk (LDM), Logistiek Centrum Leie in Wevelgem (LCL), Sint-Niklaas Logistics in Sint-Niklaas (SNL), Centre Logistique de Wallonie in La Louvière (LAL) en Centre Logistique Des Ardennes in Marche-en-Famenne (CLA). 

Stel je kandidaat voor het Young Talent Program logistiek

Een once-in-a-lifetime kans op een uitdagende toekomst bij Lidl en een carrière die bij je ambitie past. We stomen je klaar voor een leidinggevende functie waar jij meewerkt om van Lidl de favoriete supermarkt te maken.

Solliciteer nu

Ontdek al onze Young Talent Programs!