werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Young Talent Verkoop

Hero Verkoop

Schop het binnen 2 jaar tot district manager

Je ambities nemen we serieus. Net van de schoolbanken of een eerste werkervaring achter de rug? We stomen je in 2 jaar klaar om 4 winkels te runnen en 100 man aan te sturen. Da’s echt je carrière een serieuze boost geven. Maar dat is je ambitie. In sneltempo doorloop je alle winkelfuncties; van Winkelbediende, Assistant Store Manager tot Store Manager om uiteindelijk als District Manager te kunnen knallen.

“Allesbehalve een nummer.”

“Ik wist op voorhand dat Lidl een groot bedrijf is, en in die grote bedrijven ben je al heel snel een nummer. Ik was aangenaam verrast toen bleek dat dat bij Lidl allesbehalve zo is"

Eline, Young Talent Verkoop

Ontdek haar Lidl Story
Eline

Iets voor jou? Zo verloopt je traject:

Solliciteer

Je carrière op gang knallen bij Lidl. Solliciteer snel, want we willen jou leren kennen. Tijdens een video-interview maken we voor het eerst echt kennis.

Welkom bij Lidl. Here we go!

Je eerste maand duik je meteen de werkelijkheid in. Klanten helpen, de kassa bedienen, rekken vullen … Je doet alles wat onze winkelbedienden dagelijks doen. Ready, set, go!

Assisteer en leer

Het tempo zit erin, we gaan verder. Wat in de winkel ligt, moet in voorraad zijn en dus beheer jij 5 maanden lang de stock. Je bestelt producten, stelt de planning voor het personeel op én je maakt kennis met de financiële kant van de zaak.

Naar het distributiecentrum

Wat je als Assistant Store Manager bestelde, komt uit onze distributiecentra. 1 week lang leer je goederen ontvangen, opslaan en weer verzenden. Nu weet je perfect welke weg onze producten afleggen voor ze in het filiaal komen.

Opwarmen met de store manager

Maar liefst 14 weken lang ben je de rechterhand van één van onze Store Managers. Je volgt hem of haar van ’s morgens tot ’s avonds. Hun begeleiding neemt geleidelijk af tot je zelf verantwoordelijk bent voor een hele winkel.

Run je eigen store

De voorbije weken leerde je wat het is om Store Manager te zijn. Nu is het tijd voor het echte werk. 12 weken lang toon je jouw talent als zelfstandige Store Manager in één van onze grote winkels.

Een voorsmaakje van je toekomstige job

De taken van een Store Manager heb je in de vingers. Tijd voor wat extra’s. KPI’s, personeelsmanagement, een winkel organiseren en mensen motiveren … Na 4 weken optrekken met een District Manager weet je exact wat jouw toekomstige job inhoudt.

Development center

In de laatste fase van het Young Talent Program doorloop je een development center. We brengen je sterktes in kaart en helpen je met je ontwikkelingspunten. Zo krijg je een persoonlijk kompas dat je – wind in de zeilen – de juiste richting uitstuurt voor die toekomstige carrière bij Lidl.

Your time to shine

Het hoogtepunt van je razendsnelle Young Talent traject: je neemt 2 winkels over van een District Manager en je fietst helemaal alleen, zonder steunwieltjes. De vaste District Manager die is er nog, maar vooral om je stevig in het zadel te houden. Tips en tricks krijg je nog, maar jij doet het. Jij laat alles vlot verlopen!

Aan de slag in verkoop, denk aan het volgende:

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_02 (2).jpg

Jij bent de geknipte persoon.

Je hebt gezonde ambitie en krijgt de dingen gedaan De teamspirit, zie je in je cijfers.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_03 (1).jpg

Dit biedt Lidl jou.

Een erg boeiend leertraject waarin je kunt blijven ontwikkelen. En even aantrekkelijke extra’s.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Verkoop_Algemeen_04 (1).jpg

Nog even dit.

Het Young Talent Program leert je keisnel keiveel bij. Da’s pittig. Wat je ervoor terugkrijgt nog meer.

Lanceer je carrière bij Lidl als Young Talent!

Pas afgestudeerd met tonnen ambitie? Daar lachen wij niet mee. Want bij Lidl nemen we je ambities wel serieus!

Ontdek onze straffe vacatures hier

Verkoop niet echt iets voor jou? Bekijk onze andere Young Talent Programs.