werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

“Allesbehalve een nummer.”

Hero

Nood aan iets nieuws.

“Voor ik bij Lidl begon, was ik recruiter bij een start-up.  Een chaotische, onzekere werkomgeving. Na een jaar voelde ik de nood voor iets nieuws. Ik wou meer zekerheid, maar ook meer uitdaging, pit, groeipotentieel ... In het Young Talent Program van Lidl vond ik het allemaal: de ideale combinatie van doorgroeimogelijkheden én stabiliteit. Het lijkt me een uitdaging om – wie weet ooit – in een leidinggevende functie alle mensen samen te krijgen en een team te laten draaien. Met dat vooruitzicht maakte ik dan ook vol overtuiging, de sprong naar Lidl.”

LDL-35_MT_Landingspagina_MA1_Home_06.jpg

Goede begeleiding.

“Ik wist op voorhand dat Lidl een groot bedrijf is, en in die grote bedrijven ben je al heel snel een nummer. Ik was aangenaam verrast toen bleek dat dat bij Lidl allesbehalve zo is. Ik werd vanaf het begin goed begeleid door o.a. mijn store manager Liselotte. Wat Lidl bovendien echt typeert, is dat het een heel goed opvangnet heeft. Je kan bij heel veel mensen terecht. Die opvolging als het iets minder gaat, toont echt aan dat ze willen inzetten op hun mensen.”

De mogelijkheden zijn eindeloos.

“En waar zal het stoppen? De mogelijkheden bij Lidl zijn eindeloos. Mijn einddoel?  Doorgroeien tot district manager! Maar zelfs als dat mij niet zou liggen, kan ik nog steeds veranderen. Ik kan verschillende dingen proberen. Het Young Talent Program maakt het ook extra interessant. Ik krijg de ruimte om bij te leren en kan op relatief korte tijd doorgroeien naar een mooie positie. Ik leer elke week, elke dag, bij. Hier stop het nooit.”

 

Wil je meer weten over ons Young Talent Program Verkoop, Logistiek of Corporate?

Lanceer je carrière bij Lidl als Young Talent!

Ontdek het hier

Ontdek de Lidl Stories uit onze