werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Experience Day

LDL-35_MT_Landingspagina_MA3B_Corporate_Experience_Day_01.jpg

Experience Day?

Een dag waar veel op je afkomt, maar vooral een dag waar jij voor jezelf zal ontdekken of wij samen een ideale match vormen. Overtuigd? Dan boosten we samen jouw carrière.

Match made in heaven?

Je weet tegen het einde van de dag of jij je bij ons kan thuisvoelen en of de job waarvoor je solliciteerde echt iets voor jou is. Voelen wij ook een klik? Dan ga je bovendien met een contractvoorstel naar huis #winwin.

De Experience Day van Lidl is dus een combinatie van Fun! & Serious Business. Wat we die dag exact gaan doen, houden we nog even geheim, maar je mag er zeker van zijn dat we je van je sokken zullen blazen.

Nog niet gesolliciteerd? Bekijk onze trajecten voor Young Talents:

LDL-35_MT_Landingspagina_MA3B_Verkoop_Experience_Day_01.jpg
Young Talent in

Verkoop

We stomen je in 2 jaar klaar om 4, jawel, 4 winkels te runnen en 100 man aan te sturen. Da’s echt je carrière met een serieuze boost beginnen, maar dat is je ambitie, hé.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Corporate_Algemeen_01.jpg
Young Talent in

Corporate

Een once-in-a-lifetime kans op een uitdagende toekomst bij Lidl en een carrière die bij je ambitie past. We stomen je klaar voor een leidinggevende functie waar jij meewerkt om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Logistiek_Algemeen_03.jpg
Young Talent in

Logistiek

2 jaar training vliegen voorbij en zorgen ervoor dat jij er als logistiek leidinggevende helemaal staat. Je ontdekt de samenwerking van onze winkels en leert de logistieke afdelingen van onze distributiecentra kennen. Na verloop van tijd krijg je steeds meer leidinggevende taken en projecten.