werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Hero Young Talent

Een traineeship bij Lidl, da kan tellen

Bij Lidl nemen we je ambities serieus.

Want als je een Management Traineeship volgt bij Lidl mag je in 1,2,3 vier winkels runnen. En dat is niet zomaar aan jouw bureau zitten hé. Ah neen, je start als winkelbediende, dan assistent, dan store manager en ... BAM! Je bent district manager van 4 winkels. Alstublief dankuwel. Je groeit keihard en voor je het weet ben je al de volgende store aan het managen. En de volgende, en de volgende. Op den duur ga je zo goed kunnen managen dat je manager bent van 100 man personeel. 100 man hé! Da’s keiveel. Maar daar heb je keiweinig schrik van, want je leert keisnel bij. Dat je bijvoorbeeld graag je handen vuil maakt. Of nog beter. Dat je werkt voor de snelst groeiende retailer in België. Of nog beter, dat je een bedrijfswagen krijgt om rond te rijden en je handen vuil te maken tussen 100 man personeel van alle stores waar jij manager van bent. Hallo kroket!

Billy, district manager

De uitdaging is om alle medewerkers op dezelfde lijn te krijgen

"Zo'n traineeship is een springplank voor je carrière. Mocht ik opnieuw aan de start staan, ik zou niet twijfelen."

Lees hier zijn verhaal
Hero - Billy Paelinck aan het woord

Begint de goesting al te komen? Solliciteer nu!

Hoe ziet je traineeship eruit?

Time1

1. Winkelbediende

Tijdens de eerste 4 weken van je traineeship gooien we je meteen in het bad van de realiteit, als winkelbediende. Rekken vullen, de kassa bedienen, klanten helpen: het hoort er allemaal bij.

Time2

2. Assisteer en leer

Maar een winkel beheren is nog zo veel meer. Daarom mag je als assistent store manager 20 weken lang de stock beheren, producten bestellen, de planning voor het personeel opstellen én kennismaken met de financiële kant van de zaak.

Time3

3. Naar het distributiecentrum

In ons distributiecentrum stockeren we al onze producten. Omdat dit de plek is waar klantvriendelijkheid en service start, leren we je hier gedurende 1 week goederen ontvangen, opslaan en weer verzenden. Die bestelling die je als assistent store manager had doorgegeven in stap 2? Hier ontdek je wat daarmee gebeurt.

Time4

4. Sparren met de store manager

En we gaan nog een stapje verder. Maar liefst 14 weken lang loop je van ’s morgens tot ’s avonds mee met één van onze store managers. Eerst houdt hij - of zij - je hand nog stevig vast, maar naarmate de tijd verstrijkt, ga je steeds meer op eigen benen staan en ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de winkel.

Time5

5. Run je eigen store

Tijd dus om aan het echte werk te beginnen. Bewijs je talent als store manager van een grote winkel tijdens een 12 weken durende stage.

time6

6. Proef van je toekomstige job

De taken van een store manager heb je alvast onder de knie. Dus doen we er nog een schepje bovenop. KPI’s, personeelsmanagement, mensen motiveren en een winkel organiseren: na 4 weken met een district manager doorheen het eerste jaar heeft je toekomstige job geen geheimen meer.

Time7

7. Sla ons met verstomming

En dan is het zo ver! In deze laatste stap van je traineeship neem je twee winkels over van een district manager. Dit is echt fietsen zonder zijwieltjes. De district manager in kwestie? Die heeft nu een ondersteunende rol en geeft je af en toe wat tips om stevig in het zadel te blijven zitten.

Young talent BE FR NL

Ben jij de ideale kandidaat? 

• Bachelor of masterdiploma
• Maximaal 2 jaar werkervaring
• In bezit van een rijbewijs B
• Passie voor retail        
• Klaar om je volledig te smijten de komende 2 jaar
    
 

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer

Je eerste stap! Met CV en motivatie natuurlijk.

Hallo !

Onze eerste ontmoeting face-to-face of via video.

Assessment

Hier leren we jou pas echt kennen! En jij jezelf.

Ga van start!

Als alle voorgaande stappen jou en ons 'yes' deden roepen.