werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Kenny

Kenny_redesign_v1

Alle kansen.

Ik was amper 20 toen ik aan mijn carrière begon bij Lidl. Met een diploma handel op zak, ging ik aan de slag als winkelbediende. Na drie jaar kon ik overstappen in de rol van hoofdkassier in een andere winkel. Een grote uitdaging die ik met plezier aanging. Maar daar stopte het niet. Nog eens twee jaar later kreeg ik als 25-jarige medewerker de kans om aan de slag te gaan als assistant store manager.

Het was altijd mijn ambitie om door te groeien, dus uiteraard was ik blij. Bij Lidl vervult een assistant store manager veel meer dan een administratieve functie. Een bureaujob is het allerminst. Je zorgt mee voor het commerciële beleid, plaatst bestellingen en stuurt een volledig team aan. Als assistant store manager ben je het aanspreekpunt voor de collega’s. Je draait echt mee in de winkel en maakt zo het verschil op de werkvloer. Feedback geven en het personeel motiveren is daarbij een belangrijk aspect. Je zorgt er eigenlijk voor dat de winkel er goed uitziet én vlot draait. Denk daarbij ook aan de juiste affichage en het opvolgen van de voorraad. Een heel uitdagende en gevarieerde job dus.

Sinds kort ben ik aan een volgende stap begonnen in mijn carrière bij Lidl. Ik ben nu store manager van Lidl Malinas in Mechelen. Leeftijd speelt bij Lidl geen rol. Wie zich bewijst en iets wil bereiken, krijgt daar alle kansen toe. Op elk niveau zijn opleidingen voorzien om door te groeien. 

Image Richtext 2 - Kenny

Evolutie op persoonlijk vlak

Persoonlijk vind ik het een extra troef dat ik ben begonnen als winkelbediende en stap voor stap alles heb geleerd. Het is belangrijk te weten wat er leeft op de werkvloer; Toen ik net begon, was ik vrij introvert. Gaandeweg kreeg ik meer vertrouwen en maakte ik een grote evolutie door. Als je de leiding krijgt over een team, moet je beslissingen durven nemen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik op persoonlijk vlak mee ben gegroeid.

Assistant store manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe assistant store managers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen