werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Een traineeship district manager, da kan tellen!

Hero MT Jan

Een traineeship district manager, da kan tellen!

Bij Lidl nemen we je ambities wel serieus. Want als je een traineeship district manager volgt, mag je 1,2,3 vier winkels runnen. Je groeit keihard en voor je het weet ben je de volgende store aan het managen. En de volgende, en de volgende. Op den duur ga je zo goed kunnen managen dat je 100 collega's mag aansturen! Da’s keiveel. Maar daar heb je keiweinig schrik van, want je leert keisnel bij. Dat je bijvoorbeeld graag je handen vuil maakt. Of nog beter. Dat je werkt voor de snelst groeiende retailer in België. Hallo kroket!

Hoe ziet je traineeship eruit?

Time1

1. Winkelbediende

Tijdens de eerste 4 weken van je traineeship gooien we je meteen in het bad van de realiteit, als winkelbediende. Rekken vullen, de kassa bedienen, klanten helpen: het hoort er allemaal bij.

Time2

2. Assisteer en leer

Maar een winkel beheren is nog zo veel meer. Daarom mag je als assistent store manager 20 weken lang de stock beheren, producten bestellen, de planning voor het personeel opstellen én kennismaken met de financiële kant van de zaak.

Time3

3. Naar het distributiecentrum

In ons distributiecentrum stockeren we al onze producten. Omdat dit de plek is waar klantvriendelijkheid en service start, leren we je hier gedurende 1 week goederen ontvangen, opslaan en weer verzenden. Die bestelling die je als assistent store manager had doorgegeven in stap 2? Hier ontdek je wat daarmee gebeurt.

Time4

4. Sparren met de store manager

En we gaan nog een stapje verder. Maar liefst 14 weken lang loop je van ’s morgens tot ’s avonds mee met één van onze store managers. Eerst houdt hij - of zij - je hand nog stevig vast, maar naarmate de tijd verstrijkt, ga je steeds meer op eigen benen staan en ben je uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor de winkel.

Time5

5. Run je eigen store

Tijd dus om aan het echte werk te beginnen. Bewijs je talent als store manager van een grote winkel tijdens een 12 weken durende stage.

time6

6. Proef van je toekomstige job

De taken van een store manager heb je alvast onder de knie. Dus doen we er nog een schepje bovenop. KPI’s, personeelsmanagement, mensen motiveren en een winkel organiseren: na 4 weken met een district manager doorheen het eerste jaar heeft je toekomstige job geen geheimen meer.

Time7

7. Sla ons met verstomming

En dan is het zo ver! In deze laatste stap van je traineeship neem je twee winkels over van een district manager. Dit is echt fietsen zonder zijwieltjes. De district manager in kwestie? Die heeft nu een ondersteunende rol en geeft je af en toe wat tips om stevig in het zadel te blijven zitten.

Young talent BE FR NL

Ben jij de ideale kandidaat?

• Bachelor- of masterdiploma
• Maximaal 2 jaar werkervaring
• In het bezit van een rijbewijs B
• Passie voor retail        
• Klaar om je de komende 2 jaar volledig te smijten

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer

Je eerste stap! Met CV en motivatie natuurlijk.

Interview

Hallo! Ons eerste gesprek via video.

Assessment

Hier leren we jou pas echt kennen! En jij jezelf.

Ga van start!

Als alle voorgaande stappen jou en ons 'yes' deden roepen.

Lanceer je carrière bij Lidl als trainee!

Pas afgestudeerd? En je wil binnen de 2 jaar een leidinggevende functie? Daar lachen wij niet mee. Want bij Lidl nemen we je ambities wel serieus!

Ontdek onze straffe vacatures hier