werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Young Talent Logistiek, da kan tellen!

Hero 2 log MT NL

Young Talent Logistiek, da kan tellen! 

Young Talent Logistiek? Da’s voor ambitieuze pas afgestudeerden die klaar zijn voor de kickstart van hun carrière. Aah ja, want als Young Talent word je volledig opgeleid om het verschil te maken. Je volgt een intensieve opleiding gedurende 2 jaar waarbij je volledig wordt ondergedompeld in de logistieke wereld van Lidl. Je leert de samenwerking met onze winkels kennen en maakt kennis met de logistieke afdelingen van ons distributiecentrum in de regio. Je krijgt meer en meer leidinggevende taken en projecten. Maar da’s geen probleem voor jou, want jij leert keihard en keisnel bij. En na het succesvol afronden van je traject, ga je aan de slag als leidinggevende bij de logistieke afdeling waarmee jij het beste matcht. Hallo kroket! 

DC MT LOG 11

Ben jij de ideale kandidaat?

• Bachelor- of masterdiploma
• Maximaal 2 jaar werkervaring
• Passie voor logistiek 
• Klaar om je de komende 2 jaar volledig te smijten

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Solliciteer

Je eerste stap! Met CV en motivatie natuurlijk.

Interview

Hallo! Ons eerste gesprek via video.

Assessment

Hier leren we jou pas echt kennen! En jij jezelf.

Ga van start!

Als alle voorgaande stappen jou en ons 'yes' deden roepen.

Begint de goesting al te komen? Solliciteer nu! *

Begint de goesting al te komen? 

Gelieve voor 1 regio te solliciteren en niet voor meerdere.

Hoe ziet je traject eruit?

Time3

1. Goed begonnen is …

Tijdens de eerste 2 maanden van je traineeship zorgen we ervoor dat je een helder beeld krijgt van Lidl en geven we je inzicht in de samenwerking met onze winkels. Je leert de diverse afdelingen in het regiokantoor kennen en krijgt een eerste introductie tot de logistieke afdelingen in het distributiecentrum. Achtergrondinformatie die je later de nodige context zal geven in je dagdagelijkse taken.

DC MT LOG 2

2. Proeven van onze logistieke afdelingen

Gedurende 1.5 jaar leer je stap voor stap alles over onze logistieke processen: goederenontvangst, verzameling en expeditie. Van goederen die binnenkomen tot ze vertrekken naar onze winkels, jij begint bij de basis en wordt ondergedompeld in het reilen en zeilen van elke afdeling.

DC MT LOG 1

3. Lidl by Lidl

Je krijgt meer en meer leidinggevende taken en projecten. Lidl by lidl. Als je er klaar voor bent zal je de rol van Teamleader Warehouse vervullen en sta je dus middenin de operaties: planningen opmaken, processen optimaliseren, de dagelijkse aansturing op de werkvloer, … Jij doet het allemaal!

DC MT LOG

4. Development center

Voor je de laatste fase ingaat van je traineeship doorloop je een development center. Daarin brengen we in kaart wat jouw sterktes zijn en wat je ontwikkelpunten zijn. Op die manier krijg je een persoonlijk kompas aangereikt dat een hulpmiddel is om je toekomstige carrière bij Lidl vorm te geven.

DC MT LOG

5. Sla ons met verstomming

Tijdens de laatste 4 maanden van je traineeship word je klaargestoomd voor de functie die je definitief zal uitvoeren na je traineeship. Op basis van je development center en je voorbije traineeship weten we inmiddels goed met welke logistieke afdeling jij het beste matcht.

Lanceer je carrière bij Lidl als Young Talent!

Pas afgestudeerd met tonnen ambitie? Daar lachen wij niet mee. Want bij Lidl nemen we je ambities wel serieus!

Ontdek onze straffe vacatures hier