werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Waar ga je aan de slag? Onze werkplekken

Maité

 

Je vindt Lidl op honderden plaatsen in heel België en Luxemburg. De meeste collega’s werken dicht bij huis, in één van de meer dan 300 winkels. Daarnaast kan je aan de slag in de distributiecentra, de regiokantoren of op het hoofdkantoor.

Lidl is volop aan het groeien. En volop aan het bouwen en verbouwen. Want we willen de favoriete winkel van België en Luxemburg worden. Daarbij hoort een aangename winkelomgeving voor iedereen.

Tegelijk willen we de beste werkgever in de retail worden. En daarbij horen dan weer aangename werkplekken voor iedereen. Waar je ook aan de slag gaat, overal zorgen we voor een moderne, gezonde en stimulerende werkomgeving.

Onze werkplekken

Lieux1

De winkels

We bouwen en verbouwen voortdurend op basis van onze nieuwste winkelconcepten. Meer ruimte en meer duurzaamheid staan centraal. Doel: aangenaam winkelen én werken.

Lieux2

De distributiecentra

Elke paar jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum (DC). Als DC-medewerker krijg je dus een moderne werkplek met veel licht en ruimte om je job graag en goed te doen.

Lieux3

De kantoren

Het hoofdkantoor staat in Merelbeke, bij Gent. Je werkt er in een open space met flex desks, stille werkruimtes en vergaderzalen. In de regiokantoren werken vooral administratieve, logistieke, vastgoed- en personeelsmedewerkers. Deze kantoren liggen bijna altijd naast een distributiecentrum.

Laat je inspireren door de Lidl Stories