werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
LU_1-1_OverLidl_3_Werkplek.jpg

Waar ga je aan de slag? Onze werkplekken

 

Je vindt Lidl op honderden plaatsen in heel België en Luxemburg. De meeste collega’s werken dicht bij huis, in één van de meer dan 300 winkels. Daarnaast kan je aan de slag in de distributiecentra, de regiokantoren of op het hoofdkantoor.

Lidl is volop aan het groeien. En volop aan het bouwen en verbouwen. Want we willen de favoriete winkel van België en Luxemburg worden. Daarbij hoort een aangename winkelomgeving voor iedereen.

Tegelijk willen we de beste werkgever in de retail worden. En daarbij horen dan weer aangename werkplekken voor iedereen. Waar je ook aan de slag gaat, overal zorgen we voor een moderne, gezonde en stimulerende werkomgeving.

Onze werkplekken

Lieux1

De winkels

We bouwen en verbouwen voortdurend op basis van onze nieuwste winkelconcepten. Meer ruimte en meer duurzaamheid staan centraal. Doel: aangenaam winkelen én werken.

Virtual tour in de winkel
Lieux2

De distributiecentra

Elke paar jaar bouwen we een nieuw distributiecentrum (DC). Als DC-medewerker krijg je dus een moderne werkplek met veel licht en ruimte om je job graag en goed te doen.

Virtual tour in het DC
Lieux3

De kantoren

Het hoofdkantoor staat in Merelbeke, bij Gent. Je werkt er in een open space met flex desks, stille werkruimtes en vergaderzalen. In de regiokantoren werken vooral administratieve, logistieke, vastgoed- en personeelsmedewerkers. Deze kantoren liggen bijna altijd naast een distributiecentrum.

Virtual tour in KAN10 op ons hoofdkantoor