werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures
Notre rêve

Lidl heeft een droom …

 

Alle collega’s weten heel goed waar het allemaal om draait bij Lidl. Want de hele organisatie heeft één groot doel. We noemen het zelfs een droom:

“Lidl wil de favoriete winkel van België en Luxemburg zijn, waar jong en oud slim komt kopen en bewust bouwt aan een lekkere levensstijl.”

We zijn beginnen dromen in 2016. En we hebben onze droom opgedeeld in 4 strategische pijlers. Alles wat we bij Lidl doen, doen we dus om één van die 4 pijlers te versterken. En om zo de favoriete winkel van heel België en Luxemburg te worden. Hieronder ontdek je hoe we dat aanpakken.

LU_1-1_Droom_Lieudachat.jpg
LU_1-1_Droom_assortiment.jpg
LU_1-1_Droom_marquefort.jpg
LU_1-1_Droom_Liefdevoordeklant2.jpg

Aangename winkelplek

We willen dat 8 op 10 consumenten bij Lidl komt shoppen. Daarom openen we elke 3 weken een nieuwe winkel, rollen we nieuwe winkelconcepten uit, en investeren we fors in onze webshop. Tegelijk gaan we voor de hoogste klantentevredenheidsscores.

Uitgekiend topassortiment

We willen de beste scores halen op versheid, kwaliteit, keuze en prijs. Een topassortiment is volgens ons voldoende uitgebreid, zonder klanten met keuzestress op te zadelen. We werken vooral met eigen merken en geven we de voorkeur aan Belgische en/of duurzame producten. Zo gebruiken we voor de eigen merken uitsluitend duurzaam geproduceerde cacao.

Sterk en duurzaam merk

We willen het meest invloedrijke retailmerk van het land worden. Daar zijn we goed naar op weg met verrassende acties en campagnes, interne en externe Lidl-ambassadeurs, en een uitstekende klantendienst.

Liefde voor de klant

We rekenen erop dat onze meer dan 10.000 medewerkers allemaal liefde voor de klant uitstralen. Dat begint natuurlijk bij liefde voor hun eigen job en voor hun collega’s. Daar zorgt Lidl voor via stimulerende werkomgevingen, tal van ontwikkelingskansen en veel aandacht voor modern leiderschap. Zo willen we de beste werkgever in de retail worden!