werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"Als je gemotiveerd bent, geeft Lidl je de kans om vooruit te komen."

Sarah

Evolutie en modernisering.

Mijn geschiedenis met Lidl gaat terug tot mijn studententijd. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de evolutie en modernisering van de winkel, zowel op het gebied van winkeltechnologie als organisatie. Ik heb een bachelor in communicatie en marketing gestudeerd en heb 5 jaar in dit vakgebied gewerkt. Op een dag wilde ik een nieuwe uitdaging in mijn carrière aangaan en raadpleegde ik de vacaturepagina van Lidl. Omdat ik het bedrijfsbeleid van de winkel kende van mijn vorige baan als student, die ik zes jaar lang heb gedaan, waagde ik de gok en kreeg ik uiteindelijk een sollicitatiegesprek. Alles verliep heel goed en ik ben nu al meer dan anderhalf jaar winkelbediende. Waarom deze carrièreswitch? Omdat Lidl een eigen reputatie heeft en ik hou van de modernisering die het merk dagelijks laat zien. Op 31-jarige leeftijd vind ik het essentieel om me te ontwikkelen in een werkomgeving die met zijn tijd meegaat.

Image richtext sarah

Mijn ambitie? Een carrière bij Lidl.

Het leukste aan mijn nieuwe baan vind ik de veelzijdigheid van de taken, de werktijden, maar ook de solidariteit. Als er een doos op een plank staat, pakken we die op, of dat nu onze taak is of niet. We hebben ook het geluk dat we snel van aanpakken weten en alles kunnen aanraken. Mijn ambitie? Een carrière bij Lidl.

#TeamLidl.

Als je gemotiveerd bent en hard werkt, geeft Lidl je de kans om vooruit te komen. Tot slot vind ik het geweldig dat Lidl personeelsfeesten organiseert waar iedereen bij elkaar komt. Er is een sterk gevoel van groepscohesie bij Lidl! 

Winkelbediende worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe winkelmedewerkers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen