werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"Ik voel mij hier een meerwaarde, zelfs al ben ik student."

Hero JS Joke

6 jaar later zit ik hier nog altijd.

“Toen ik in 2018 op zoek was naar een leuke studentenjob, ging ik eerst aan de slag in de horeca, zoals heel veel studenten. Ik merkte al redelijk snel dat dat niks voor mij was. Het was mijn mama die met het idee kwam om eens bij Lidl te solliciteren. 6 jaar later zit ik hier nog altijd, en ik doe het nog altijd even graag.”

“Ik studeer pedagogische wetenschappen. Het is niet makkelijk om zware studies te combineren met een studentenjob. Maar dat is net een groot pluspunt aan Lidl: ze zijn heel flexibel en houden echt rekening met mijn schema. Op die manier kan ik dat combineren. Afhankelijk van het aantal vakken dat ik opneem, kan ik meer of minder dagen per week werken en dat is allemaal geen probleem.”

Rich image Joke

Begaan met mijn studies.

“Ik vind het belangrijk om een studentenjob te doen die ik graag doe, en dat is het geval bij Lidl. Ik werk samen met toffe collega’s die altijd begaan zijn met mijn studies. Het is ook handig om op de hoogte te zijn van alle promoties zodat ik mama tips kan geven. Aan de kassa zitten heeft trouwens heel wat voordelen, want ik zie heel veel passeren en zo doe ik inspiratie op voor gerechtjes die ik zelf wil maken.”

Start als jobstudent bij Lidl

Benieuwd welke studentenjobs er op dit moment bij Lidl in de versafdeling liggen? Ontdek snel waar we jobstudenten zoeken en solliciteer voor een job in de winkel of op kantoor.

Ontdek nu onze openstaande vacatures

Benieuwd naar andere Lidl Stories?