werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"19 jaar geleden ben ik begonnen als Jobstudent bij Lidl."

Hero Géraldine

Leiding aan een team van 200 mensen.

19 jaar geleden kreeg ik mijn eerste studentenjob bij Lidl. Ik vond het er leuk. Mijn doel? District manager worden! Zoals veel mensen begon ik onderaan de ladder. Ik werkte vooral aan de kassa en zette pallets weg in de winkel. Vandaag kan ik luid en duidelijk zeggen dat ik het gemaakt heb: ik ben districtmanager en geef leiding aan een team van 200 mensen. Ik heb een passie voor wat ik doe en ook al lijkt het werk soms fysiek zwaar, de goede sfeer tussen collega's zorgt ervoor dat je jezelf altijd wilt overtreffen! #TeamLidl

"Wanneer je start bij Lidl, neemt iedereen je meteen onder hun vleugels."

Géraldine, District manager

Vrienden voor het leven.

Als je houdt van wat je doet, is naar je werk gaan zoals op vakantie gaan. Ik heb hier veel geweldige mensen ontmoet en collega's die vrienden voor het leven zijn geworden. Ik heb een hechte band met de store manager die me bijna twintig jaar geleden in dienst nam. Als je bij Lidl begint, neemt iedereen je snel onder hun vleugels. Nu is het mijn beurt als district manager. Ik ken mijn collega's door en door en ze weten dat ze me altijd in vertrouwen kunnen nemen.

Ontdek de Lidl Stories

District manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Dat betekent dat we ook geregeld op zoek zijn naar competente en ambitieuze district managers. Bekijk gauw onze huidige vacatures.

Ontdek onze jobaanbiedingen