werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Ethan

stories-hero-ethan.jpg

Keiveel variatie, dat maak het werk een pak plezanter.

Ik werk op welgeteld twee straten van mijn deur. Mijn ouders en ik zijn trouwe klanten bij de Lidl Ingelmunster. Toen ik mijn ontslag gaf bij een andere supermarktketen, sprak ik iemand aan in de winkel. Van het ene gesprek kwam het andere en uiteindelijk kon ik bij Lidl beginnen! Op mijn vorige job had ik één specifieke taak, maar heb ik hier keiveel variatie. Dat maakt het werk een pak plezanter.”

Image rich Ethan

We zijn één team.

Wat het nog zo leuk maakt? Het team. Met mijn twintig jaar ben ik de op één na jongste, maar dat verschil voel ik helemaal niet. We zijn hier één team, ongeacht functie of leeftijd, en we kunnen altijd op elkaar rekenen. Welke vraag ik ook heb, elke collega helpt me met veel plezier. We hangen als groep sterk aaneen: samen naar een feestje of iets gaan drinken, dat maakt het team alleen maar hechter.

“Welke vraag ik ook heb, m’n collega’s helpen altijd.”

Ethan, Winkelbediende Ingelmunster

Een team leiden.

Bij mijn leidinggevenden kan ik makkelijk terecht als ik ergens mee zit of iets wil bespreken. Zij luisteren en zoeken altijd naar een goeie oplossing. Mijn mening wordt gehoord én geapprecieerd, ook als het om mijn eigen parcours bij Lidl gaat. Ik kan echt vrij vertellen over waar ik naartoe wil. Een team leiden, bijvoorbeeld, dat zie ik mezelf
wel doen!

Wil je net zoals Ethan een job met veel variatie?

Lidl biedt jou alle kansen. Kom elke dag met goesting werken en ga met een voldaan gevoel naar huis!

Bekijk onze vacatures