werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"Tijdens het werk ben ik het liefst constant bezig.”

Nathalie

Geen glamour, wel goede uren.

Het is geen glamoureuze job, maar ik doe graag wat ik doe. Ik ben geboren en getogen in Genk en woon maar vijf minuutjes van het werk. Dat maakt het allemaal zo fijn en gemakkelijk. En omdat ik de vroege shift doe, ben ik ’s avonds thuis voor mijn twee dochters.

Koudepremie.

Ik heb bewust gekozen voor de koeling, omdat het fysiek iets minder zwaar is. Yoghurt weegt nu eenmaal minder dan flessen wijn. In de koeling is het zo’n drie à vier graden, daarom krijgen wij een koudepremie bovenop ons loon. Ondertussen ben ik die temperaturen al gewoon, hoor. Zolang je in beweging blijft, valt de kou wel mee. Ik werk altijd met dezelfde collega’s – vooral vrouwen – die intussen vriendinnen zijn en met wie ik ook na het werk nog afspreek. Als je eens een slechte dag hebt en geen zin hebt om te praten, dan hoeft dat ook niet. En als je komt werken met ongekamd haar of zonder make-up, dan zal niemand er iets op zeggen. Je kunt hier gewoon jezelf zijn.

Image rich Nathalie

Je kunt hier gewoon jezelf zijn.

Op mijn vorige job had ik niet voldoende uitdaging. Op papier was het een mooie functie: geen werkkledij dragen, geen vuil werk. Maar het was zo saai. Ik wil constant bezig zijn en in het distributiecentrum is er altijd werk voor mij.  Het is hier heel aangenaam werken. Dat maakt dat ik er al tien jaar ben, net zoals verschillende van mijn collega’s.

Werken in een distributiecentrum?

Momenteel zijn er al 5 distributiecentra verspreid over het hele land. Bekijk gauw de vacatures van het distributiecentrum in jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen