werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"We voegen graag een vleugje humor toe aan ons werk."

Hero Eddy

Altijd al in de logistieke sector gewerkt.

Sinds het begin van mijn carrière heb ik altijd in de logistiek gewerkt en dit voor verschillende bedrijven. In 2010 is mijn carrière gestart bij Lidl. Daarna ben ik twee jaar weggeweest om uiteindelijk in 2013 terug te komen. Vijf jaar lang was ik hoofd van de afdeling goederenontvangst. Daarna ben ik overgestapt naar de afdeling expeditie, waar ik nu al 5 jaar hoofd van ben. De dynamiek tussen de afdelingen goederenontvangst en expeditie is totaal verschillend. Maar juist die afwisseling in taken, motiveerden mij om de overstap te maken.

"We voegen graag een vleugje humor toe aan ons werk en maken graag grapjes."

Eddy, Chef Goederenontvangst

Image rich Eddy

Goede teamcohesie.

Op het distributiecentrum heerst er een goede teamcohesie en we werken heel goed samen. We aarzelen niet om een vleugje humor aan ons werk toe te voegen en maken graag plezier!

Wat Lidl een aantrekkelijke werkgever maakt? Het is een dynamisch bedrijf dat meegroeit met zijn werknemers. Het heeft plannen en gaat vooruit. Het is een bron van stabiliteit.

Werken in een distributiecentrum?

Momenteel zijn er al 5 distributiecentra verspreid over het hele land. Bekijk gauw de vacatures van het distributiecentrum in jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen

Ontdek onze verhalen uit