werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Claudio

Hero Claudio

Een grote familie

Bij Lidl beginnen was een behoorlijke switch. Van de bouw naar de logistiek, het is toch iets anders. Maar dat heb ik me nog geen moment beklaagd. Want waar de bouw een heel stresserende omgeving is, voel ik bij Lidl een positieve werkdruk. We werken hier zeker hard, maar dat geeft net motivatie. Ik heb ook meer werkzekerheid, dat vind ik belangrijk. En de sfeer is gewoon top. Ik ken iedereen hier goed, we zijn één grote familie.

Image rich Claudio

Een nieuwe stap.

Na negen jaar als kwaliteitscontroleur bij het distributiecentrum in Genk was ik toe aan iets nieuws. Dus heb ik mijn kans gewaagd en gesolliciteerd voor teamleader. In mijn vorige functie legde ik de lat altijd al hoog en dat probeer ik nu als leidinggevende ook te doen. Ik wil ervoor zorgen dat mijn team elke dag dat stapje verder gaat, maar ook dat ze ‘content’ zijn met hun job. Het is zo mooi om te zien hoe iemand die hier net begint, uitgroeit tot een vaste waarde in ons team.

"Ik ken iedereen hier goed, we zijn één grote familie."

Claudio, Teamleader DC Genk

Samen zoeken naar een oplossing.

Mijn werk geeft me ook nog vrije momenten genoeg om natuurfoto’s te maken of gezelschapsspelletjes met mijn twee kinderen te spelen. De steun van collega’s tijdens moeilijke of persoonlijke momenten is ook erg fijn. Ook mijn eigen leidinggevenden houden rekening met persoonlijke situaties. Als er iets is, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Werken in een distributiecentrum?

Momenteel zijn er al 5 distributiecentra verspreid over het hele land. Bekijk gauw de vacatures van het distributiecentrum in jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen