werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Bedriye

Hero Bedriye 2

Met de fiets of step.

Een achternicht van mijn papa raadde me aan om bij het distributiecentrum in Genk te solliciteren. Zij was vol lof over haar job daar. Op dat moment werkte ik nog in een kapsalon, maar ik wou meer vrije tijd in het weekend. Bovendien had ik vaak problemen met vervoer. Het distributiecentrum ligt op vijf minuutjes van waar ik woon, dus nu kom ik gewoon met de fiets of de step. Heel handig!

"Mijn collega’s zijn enorm gemotiveerd, en dat werkt aanstekelijk!"

Bedriye, Orderpicker Genk

Image rich

Ik had nog nooit in een distributiecentrum gewerkt, dus ik wist niet wat te verwachten. Gelukkig valt het supergoed mee! Het is fysiek wel zwaar, maar ik hou van de zelfstandigheid in de job. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen orders en werk die ook op mijn eigen tempo af. Er is niemand die me pusht of op mijn vingers kijkt.

Motivatie werkt aanstekelijk.

Als kapster vond ik het best moeilijk om met mijn collega’s te communiceren. De omgang met elkaar was redelijk onpersoonlijk. Dat is hier wel anders! Ik kan met iedereen gemakkelijk babbelen en mijn collega’s zijn oprecht geïnteresseerd in mij. Ze zijn ook stuk voor stuk enorm gemotiveerd, en dat werkt aanstekelijk!

Werken in een distributiecentrum?

Momenteel zijn er al 5 distributiecentra verspreid over het hele land. Bekijk gauw de vacatures van het distributiecentrum in jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen