werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Zo verloopt je sollicitatie bij Lidl

Processus de candidature

Van 'aha' tot 'zorgeloos aftellen'

Op werkenbijlidl.be vind je al onze openstaande vacatures. Van ons Young Talent Program tot logistieke functies in onze distributiecentra. Maak jouw eigen selectie door te kiezen waar je wilt werken en in welk vakgebied. Zie je een vacature waar je meteen enthousiast van wordt? Aarzel niet en solliciteer meteen! 

Aha!

Ontdek je een boeiende vacature? Of wil je spontaan solliciteren bij Lidl? Dan bezorg je jouw cv aan onze recruiters via deze vacaturewebsite.

Eerste telefoongesprek

Wij bekijken je cv, lezen je motivatiebrief en bellen je even op. Je hoeft je daar niet op voor te bereiden. Het gaat gewoon om een korte kennismaking. Als jij vragen hebt over de job, mag je die ook nu al stellen.

Onlinetest

Soms sturen we je een korte onlinetest door. Die brengt in kaart hoe jij scoort op enkele vaardigheden die relevant zijn voor de job waarvoor je solliciteert.

Sollicitatiegesprek

De volgende stap? Een sollicitatiegesprek met je (hopelijk!) toekomstige leidinggevende. Zo kunnen jullie allebei ontdekken of jullie op dezelfde lijn zitten. Soms is er ook een recruiter aanwezig. En als je solliciteert voor een leidinggevende functie, volgt er achteraf nog een assessment.

Tada, aangeworven!

Zo, jouw job zit erop. Of beter: hij begint pas. Want als je de vorige stappen goed hebt doorlopen, bellen we je op met goed nieuws: je hebt de job! We bezorgen je zo snel mogelijk een contractvoorstel zodat je dat goede nieuws kan bezegelen met een handtekening.

Zorgeloos aftellen

En nu? Je contract is getekend, maar misschien start je pas binnen enkele weken of maanden. We bezorgen jou tijdig alle nodige informatie zodat je zorgeloos kan aftellen tot jouw eerste werkdag!

Podpis zmluvy

Jouw mogelijkheden binnen Lidl? Die zijn enorm!

Zin om elke dag met de volle goesting te komen werken en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? Kom Lidl versterken. Solliciteer op één van onze vacatures.

Werken bij Lidl, da kan tellen!