werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Jij maakt het verschil in Deinze!

Solliciteren
HP zonder mondmasker

Lidl Deinze 

Wij zijn Lidlbitproud! Want op 15 februari opent onze compleet vernieuwde winkel in Deinze. En daarom zijn op zoek naar enthousiaste wnkelbedienden en (assistant) store managers om van Lidl Deinze een ongezien succesverhaal te maken. Een nieuwe Lidl betekent ook nieuwe kansen om deel uit te maken van #teamlidl en écht een verschil te maken. Graag dichtbij huis aan de slag? En goesting gekregen om mee te stappen in een nieuw verhaal?

Lidl is nu al op zoek naar jou. Om jou voor te bereiden op je job in de nieuwe winkel, kan je nu al aan boord komen en word je opgeleid in onze winkels in de buurt. Solliciteer dus vandaag nog en kom eind feburari knallen in Deinze! 

Je toekomstige collega’s aan het woord

Gina - FB
Gina, winkelbediende

We helpen elkaar graag als iemand een shift wil ruilen.

Het flexibele uurrooster maakt het gemakkelijk om privé-afspraken te plannen. En komt er toch iets slecht uit? Dan helpen de collega's mij graag.
Project Teaser_Jeroen2_755x755px.jpg
Jeroen, assistant store manager

Ik werk op 3 minuten van mijn voordeur

Dicht bij huis werken is niet alleen handig, het is ook goed voor de sfeer. Heel wat collega's en klanten kennen elkaar al van in het dorp.
Karima, storemanager
Karima, store manager

Zonder mijn team sta ik nergens.

Zonder mijn team sta ik nergens. Het is echt dankzij hen dat ik erin slaag de winkel draaiende te houden en de klanten tevreden te stellen.

Ik sprak geen Nederlands, maar toch geloofden ze in mij

"Elke dag kom ik met de glimlach werken. Ik doe mijn werk bij Lidl enorm graag."

Vugar, winkelbediende

Lees hier zijn verhaal
Hero_Vugar_redesign_v1

Bij Lidl krijg je alle kansen om door te groeien

“Motivatie en ambitie zijn belangrijker dan ervaring. Je komt bovendien terecht in een zeer fijne en dynamische omgeving.”

Manou, store manager

Lees hier haar verhaal
Hero_redesign_Manou_v1

Leeftijd speelt bij Lidl geen rol

"Wie zich bewijst en iets wil bereiken, krijgt daar alle kansen toe. Op elk niveau zijn opleidingen voorzien om door te groeien."

Kenny, store manager

Lees hier zijn verhaal
Kenny_redesign_v1

Werken bij Lidl Deinze?

In 2022 zijn we verkozen tot de beste supermarkt van België en daarbovenop zijn we al voor de vijfde keer op rij Top Employer. Da kan tellen! Waarom dan nog twijfelen? Bekijk de vacatures in Deinze.

Kom jij Lidl Deinze versterken?