werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

Werken bij Lidl als jobstudent

Siebe
student

Een eerste job, da kan tellen! 

Welkom bij Lidl! We zijn blij dat jij in ons team zit. Als jobstudent maak je integraal deel uit van het team en draag je mee zorg voor onze klanten. Sta je te popelen om je onder te dompelen in alles wat met Lidl te maken heeft? Lees dan hieronder alles over je eerste dagen bij je nieuwe team!

De sleutelfiguren van jouw opleiding

Toi en tant qu’étudiant jobiste

Jij, als jobstudent

We verwelkomen je graag als nieuw lid van #TeamLidl! Wees leergierig tijdens je opleiding en stel gerust vragen. Domme vragen bestaan niet!
Ton collègue formateur

Jouw collega

Met een nieuwe job starten, dat is rekken vol tips en kennis vullen in je bovenkamer. Maar je staat er niet alleen voor! Een collega helpt je om al die kennis in de praktijk om te zetten, zodat alles duidelijk voor je is. Je leidinggevende zorgt er dan weer voor dat je opleiding vlot verloopt en dat je goed op weg geholpen wordt.
Ton responsable

Jouw leidinggevende

Aan het einde van elke week zit je even samen met je leidinggevende om je eerste vlieguren bij Lidl te bespreken. En ook aan het einde van je opleiding blikken jullie samen terug op de voorbije periode en hoe die voor jou geweest is.

Hoe verloopt je opleiding? 

Om je job goed te kunnen uitoefenen, krijg je een uitgebreide opleiding: theoretische informatie afgewisseld met praktijkoefeningen. Beetje nerveus? Niet nodig. Je kunt altijd rekenen op de hulp en steun van je trainer en je leidinggevende. Komt goed!

Digitale opleiding

Via online lessen geven we je alle theoretische kennis mee die je nodig hebt voor jouw specifieke functie.

Praktijkopleiding

Je krijgt van een collega een jobspecifieke opleiding, om je snel uit de slag te kunnen trekken in een van onze filialen.

Zelfstandig werken

Nu is ‘t aan jou! Je zet alles wat je geleerd heb om in de praktijk. Yes, you can!

Nabespreking van je opleiding

Aan alle mooie liedjes komt een einde … en dus ook aan je opleiding. Om die volledig af te ronden, blikken jij en je leidinggevende samen terug op de voorbije periode om te evalueren hoe die voor jou verlopen is.