werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login

De binnenkant van een Lidl-winkel

Binnenkant winkel
Binnenkant filiaal

Leer je nieuwe werkomgeving kennen

Je Lidl-filiaal, dat ken je binnenkort op je duimpje. Maar in afwachting stel je je ongetwijfeld wel wat vragen. Wat ga je nu precies moeten doen? Hoe voorziet Lidl steeds een topassortiment voor zijn klanten? En hoe gaan we voor de beste winkelervaring? De antwoorden vind je hieronder

Wat doet een Lidliaan?

Winkel 3

Brood en gebak bakken

Een croissant, een Paysan-brood of een chocotwist: de bakkerij heeft al snel geen geheimen meer voor jou, want je bent verantwoordelijk voor het bakken van het brood en de koffiekoeken. Broodje gebakken? Dan presenteer je het mooi in ons broodmeubel.
Kassa

Werken aan de kassa

Je scant, weegt en registreert de verschillende producten bij het afrekenen, zodat onze klanten de juiste prijs betalen voor hun aankopen.
Koen

Aanvullen van producten

Je zorgt ervoor dat al onze producten beschikbaar zijn door de verschillende rekken regelmatig aan te vullen.
BE_1-1_Winkelbediende_Geoffrey.jpg

Nettoyer et ranger la filiale

Un magasin propre et rangé c'est quand même chouette! Pour nos clients mais aussi pour tes collègues et toi. Voilà pourquoi tu participeras au rangement des rayons et à la propreté générale de ta filiale
LU_1-1_Winkel_Jobstudent_3.jpg

Veiller à la fraîcheur des articles

Chez Lidl, la fraicheur ça nous connait! Tu t'assures que nos produits sont de première fraicheur en contrôlant la qualité de ceux-ci
Naomi winkel

Onze klanten informeren

Je helpt onze klanten te vinden wat ze zoeken in ons uitgebreide assortiment.

Hoe is een filiaal gestructureerd?

Elk product heeft een eigen plekje in ons filiaal, dat opgedeeld is in specifieke zones. Hieronder maak je kennis met de verschillende zones.

Zone AGF (Groenten & fruit)

De groenten- en fruitstand is ons uithangbord. Ons assortiment groenten en fruit wordt erg gesmaakt door onze klanten door de uitstekende versheid en kwaliteit.

Zone Bake-off (Bakkerij):

Elke dag versgebakken brood, dat vind je terug in onze Bake-off-zone, naast een groot aanbod heerlijke grote en kleine broodjes en … koffiekoeken!

Zone Koeling en Diepvries

In de koeling- en diepvriesafdeling bieden we een ruim assortiment aan gekoelde en diepgevroren producten, van hartige aperitiefhapjes tot zoete desserts.

Zone Vers vlees en verse vis

In de koelmeubels vind je een ruim aanbod aan vers vlees, verse vis en vegetarische of veganistische alternatieven.

Zone Droge voeding

De droge voeding vind je terug in de hele winkel en wordt aantrekkelijk gepresenteerd.

Zone Acties (Food en Non-food)

Elke week houden we aantrekkelijke promo’s en acties voor producten die niet in het vaste assortiment zitten.

Bloemen en planten

We zetten onze klanten graag letterlijk in de bloemetjes met onze verse snijbloemen. Ook onze kamer- en buitenplanten zorgen voor wat groen in de winkels.

Onze 4+1 verkoopspijlers

Onze missie bij Lidl? Onze klanten een aangename winkelervaring geven, die hen overtuigt om terug te komen. Daarvoor baseren we ons op onze 4+1 verkoopspijlers. Als toekomstige filiaalmedewerker heb je vaak rechtstreeks contact met onze klanten. Het is dan ook heel belangrijk dat je de pijlers door en door kent en dat je ze samen met je team in de praktijk omzet.

Ontdek onze verkoopspijlers

Ordre et propreté

Orde en netheid

We willen dat onze klanten een fijne winkelervaring bij ons hebben in een nette en ordelijke winkel en graag bij ons telkens terug komt voor de boodschappen.
Fraîcheur

Versheid

Bij Lidl hechten we veel belang aan versheid. Dat wil zeggen dat we alleen producten met een onberispelijke kwaliteit aanbieden, om de klant het vertrouwen te geven om ook verse producten bij ons te kopen.
Disponibilité des articles

Beschikbaarheid

We streven naar een zo groot mogelijke beschikbaarheid van alle producten uit ons assortiment, zodat onze klanten altijd vinden wat ze zoeken.
Amabilité

Vriendelijkheid

Klanten komen in de eerste plaats terug voor jou: voor je glimlach en je behulpzaamheid. Jouw klantvriendelijkheid vormt daarom de vierde pijler. We groeten onze klanten en helpen ze met plezier verder, zowel in de winkel als aan de kassa.
Rentabilité

Rendabiliteit

We danken ons bestaan aan onze klanten, maar ook aan ons financiële beleid om extra kosten zoveel mogelijk te beperken. De laatste pijler, rendabiliteit, speelt een doorslaggevende rol in hoe we efficiënt en kostenbewust kunnen werken.