werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login
Opslaan

Opslaan

Lidl wil de favoriete supermarkt van België en Luxemburg worden. En we zijn goed op weg. Elke 3 weken openen we een nieuwe winkel. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar gemotiveerde mensen die al die winkels vlot doen draaien. Kom jij daar mee voor zorgen?

Ontdek onze vacatures

Lidl Jobbus

Hero_jobbus_redesign_v2

De kortste weg naar jouw nieuwe job.


Op zoek naar een nieuwe job? En mag er wat pit inzitten? Da’s perfect! Want bij Lidl zijn we op zoek naar winkelbediendenassistant store managers of orderpickers die goesting hebben in een nieuwe carrière. Kom dus zeker langs in onze Jobbus. Je praat er met onze Lidl-collega’s en met je toekomstige leidinggevende. Die bus wil je toch niet missen? Registreer je hieronder of kom spontaan langs!

Hoe registreren voor onze Lidl jobbus?

Da's zo gebeurd! Registreer je hieronder met je naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Binnen de 3 werkdagen bellen we jou op om een afspraak in te plannen. We bekijken welk tijdslot voor jou het beste uitkomt!

Nadien ontvang je een bevestigingsmail met daarin de locatie en het tijdstip dat we jou graag in onze Lidl jobbus verwelkomen!

We zien je op het afgesproken tijdstip in onze Lidl jobbus. Voor een gesprek mag je rekenen op een halfuurtje van je tijd.