werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Aan de slag in onze nieuwe winkel in Lokeren?

Solliciteren
Hero Katrien

Lidl Lokeren 

Begin december 2024 opent onze nieuwe winkel in Lokeren. Een nieuwe Lidl betekent ook nieuwe kansen om deel uit te maken van #TeamLidl. Graag dichtbij huis aan de slag? En goesting gekregen om mee te stappen in een nieuw verhaal? Word winkelbediende of (assistant) store manager in Lidl Lokeren.

Wacht niet langer, want Lidl is nu al op zoek naar jou! Om jou voor te bereiden op jouw nieuwe job, kan je nu al aan boord komen en word je opgeleid in onze winkels in de buurt. Solliciteer dus vandaag nog en kom eind december knallen in Lokeren! 

Je toekomstige collega’s aan het woord

Project Teaser Ethan 2023
Ethan, winkelbediende Ingelmunster

Welke vraag ik ook heb, mijn collega's helpen me altijd.

Wat werken bij Lidl leuk maakt ? Het team. Met mijn twintig jaar ben ik de op een na jongste, maar dat verschil voel ik niet. We zijn hier één team, ongeacht functie of leeftijd, en we kunnen altijd op elkaar rekenen.
Project teaser Katrien
Katrien, assistant store manager Oud-Turnhout

Kansen zien in mensen nog voor ze die zelf zien.

Zo’n vier jaar geleden ben ik doorgegroeid tot assistant store manager. Dat idee kwam niet van mezelf. Lidl zag iets in mij en heeft me aangemoedigd om de stap te zetten.
Project teaser Kristel 3
Kristel, store manager Zelzate

Ik vond de regelmaat en structuur die nodig was.

In een vorig leven werkte ik in de horeca. Ik werkte constant, maar of dat was wat ik écht wou? Ik had nood aan meer regelmaat en structuur in mijn leven. Meer dan ik zelf dacht, vond ik die bij Lidl.

"Een vast maandloon, da's belangrijk voor mij."

"Over mijn loon moet ik me geen zorgen meer maken. Ik kan gewoon mijn job doen in de winkel. En die doe ik graag.

Jimmy, Assistant store manager Lommel

Ontdek de Lidl Story
Top content Jimmy

Werken bij Lidl Lokeren?

We zijn verkozen tot de beste supermarkt van België en daarbovenop zijn we al voor de zesde keer op rij Top Employer. Da kan tellen! Waarom dan nog twijfelen? Bekijk de vacatures in Lokeren.

Solliciteer nu!