werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"Kansen zien in mensen nog voor ze die zelf zien, dat vind ik straf."

Hero Katrien

My Lidl family.

Ik kwam bij Lidl meteen in een heel vriendschappelijke sfeer terecht, en dat is vandaag nog altijd zo. We helpen collega’s als het nodig is en luisteren naar elkaar. Even je verhaal kunnen vertellen, dat lucht op. Ik spreek altijd over ‘my Lidl family’ omdat ik mijn collega’s gewoon graag zie. Dat klinkt melig, maar het is zo. Ik ben supertrots op mijn team, want zij doen de winkel elke dag opnieuw draaien. Een persoonlijk hoogtepuntje was mijn huwelijk net voor de coronapandemie uitbrak. Dat het voltallige team daar aanwezig was, betekende enorm veel voor mij.

 

"Ik spreek altijd over 'my Lidl family' omdat ik mijn collega's gewoon graag zie."

Katrien, Assistant store manager Oud-Turnhout

Katrien

Zo’n vier jaar geleden ben ik doorgegroeid tot assistant store manager. Dat idee kwam niet per se van mezelf. Lidl zag iets in mij en heeft me aangemoedigd om de stap te zetten. Dat collega’s en leidinggevenden kansen zien in mensen nog voor ze die zelf zien, dat vind ik straf. Verder doorgroeien tot store manager? Dat hoeft voor mij niet. Ik voel me goed waar ik nu sta. En ik hou nog genoeg tijd over voor leuke dingen, zoals uitstapjes met de kindjes van mijn zus.

Ontdek andere Lidl Stories

Assistant store manager worden?

We zijn de tel kwijt: Lidl blijft maar nieuwe winkels openen. Maar we weten wel heel zeker dat we op zoek zijn naar nieuwe assistant store managers. Bekijk de vacatures uit jouw regio.

Ontdek onze jobaanbiedingen