werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

Het verhaal van Sophie

Hero_kantoor_redesign_v1

Een bedrijf in groei.

Een aangename winkelplek voor tienduizenden klanten in meer dan 300 winkels: dat is elke dag opnieuw de ambitie van Lidl. Om die plek te creëren, zijn gemotiveerde medewerkers essentieel. Niet alleen tussen de rekken in de winkels, maar ook daarbuiten. Veel mensen weten niet dat we bij Lidl een brede waaier aan afdelingen hebben. Dat maakt werken bij Lidl net zo boeiend. Door overkoepelende projecten kom je met verschillende afdelingen in contact. Alles moet op elkaar afgestemd zijn: van de locatie van een winkel tot de inrichting en zelfs de marketingcampagnes.

Motivatie en ambitie.

Bij Lidl willen we in de eerste plaats gemotiveerde mensen. We geloven heel sterk in de regel dat je als werknemer het meeste leert door de job effectief uit te oefenen. Ervaring of diploma’s spelen daarom een minder belangrijke rol. Motivatie en ambitie, daar draait het om.

Wie werkt bij Lidl, mag die ambities ook tonen. Doorgroeien binnen het bedrijf is een realistisch doel, met dank aan de vele opleidingen die het bedrijf aanbiedt. Als iemand goed werkt, blijft dat niet onopgemerkt. En niet onbelangrijk: wie komt werken bij Lidl, kiest voor een stabiele werkgever. Gelijk welke achtergrond mensen hebben: er is plaats voor iedereen.

Wil je net zoals Sophie aan de slag op ons hoofdkantoor in Merelbeke?

Lidl biedt jou alle kansen. Kom elke dag met goesting werken en ga met een voldaan gevoel naar huis!

Werken bij Lidl op het hoofdkantoor