werkenbijlidl.be

Werken bij #TeamLidl
Vacatures Login Opslaan

"Ik zie mijzelf hier mijn hele leven werken!"

Maité

Kans om te groeien.

Toen ik jong was, begon ik te werken als ijsverkoper en chauffeur. Daarna heb ik twee jaar in een slagerij gewerkt. In die tijd begon Lidl uit te breiden en deden ze heel wat aanwervingen. Ik zag mezelf daar wel werken, dus heb ik gesolliciteerd! En ze namen me aan. Ik begon in 2007 als orderpicker. Maar doordat Lidl tal van mogelijkheden biedt om door te groeien, ben ik overgestapt naar de afdeling goederenontvangst. Nadien kreeg ik een opleiding quality control.

"Wat ik het leukste vind aan Lidl, is het sociale aspect."

Maïté

Ik voelde me snel thuis.

Wat ik het leukste vind aan Lidl is het sociale aspect. Ik voelde me snel thuis en de collega's gaven me het gevoel dat ik welkom was. We steunen elkaar en moedigen elkaar aan. De sfeer is goed. Ik heb hier echte vrienden en familie gevonden. Ook heb ik het geluk dat ik een vast rooster heb, waardoor ik een geweldig sociaal en gezinsleven kan hebben. En als kers op de taart, is het salaris zeker goed!

Werkzekerheid.

Op dit moment zie ik mezelf nergens anders werken. Lidl biedt werkzekerheid. We ook worden op tijd betaald. Dankzij deze voorwaarden heb ik een rustig en comfortabel leven. Het is een werkgever waar je jou goed voelt. Waar ik me goed voel. Ik zie mezelf hier mijn carrière afmaken!

Travailler dans un centre de distribution ?

Tous les 3 ans, nous construisons un nouveau centre de distribution. À l’heure qu’il est, nous en avons déjà 5, répartis dans tout le pays. Découvrez vite les postes vacants dans le centre de distribution de votre région.

Découvrez les postes vacants

Découvrez nos histoires