werkenbijlidl.be

Voor iedereen die telt
Vacatures Login Opslaan

Young Talent corporate

Solliciteer nu
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Corporate_Algemeen_01.jpg

Een carrière die bij je ambitie past.

Het 2 jaar durende corporate Young Talent Program geeft je veel mogelijkheden. Een once-in-a-lifetime kans op een uitdagende toekomst bij Lidl en een carrière die bij je ambitie past. We stomen je klaar voor een leidinggevende functie waar jij meewerkt om van Lidl de favoriete supermarkt van België en Luxemburg te maken. Je doet leerrijke ervaringen op, van winkelmedewerker in een lokale supermarkt tot een intensieve training op onze hoofdzetel in Duitsland.

Iets voor jou? Zo verloopt je traject:

Solliciteer & videotalk

Je carrière op gang knallen bij Lidl. Solliciteer snel, want we willen jou leren kennen. Tijdens een video-interview maken we voor het eerst echt kennis.

Solliciteer voor de vacature

We leren elkaar beter kennen op de Experience Day

Een hele dag om jezelf en ons te leren kennen om dan samen te ontdekken of het matcht. Boeiende sessies. Some serious business, maar met de nodige fun. Want werken bij Lidl mag ook plezant zijn.

Lees meer over de Experience Day

Je bent vertrokken

Je start je traject. 2 jaar heel veel bijleren. Een high-end opleiding om uiteindelijk als leidinggevende aan de slag te gaan. We stomen je klaar in de winkel, het distributiecentrum en maakt kennis met jouw internationale collega's. Je wordt een getraind leider die klaar is om zijn eigen team aan te sturen. Dat was de ambitie, hé.

Development center

In de laatste fase van het Young Talent Program doorloop je een development center. We brengen je sterktes in kaart en helpen je met je ontwikkelingspunten. Zo krijg je een persoonlijk kompas dat je – wind in de zeilen – de juiste richting uitstuurt voor die toekomstige carrière bij Lidl.

Your time to shine

Je kent Lidl door en door. Nu zorg jij er eigenhandig mee voor dat we de favoriete retailer zijn voor klanten en collega's.

Kies zelf je expertise

LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Corporate_Algemeen_09-controlling.jpg
Corporate

IT

Van het kassasysteem over de software in de distributiecentra tot de digitale tools op het hoofdkantoor, als IT’er laat je alle afdelingen efficiënt draaien en maak je Lidl mee tot de favoriete retailer van het land. Je werk verbetert de klantenervaring en verhoogt de jobtevredenheid. Zo willen we ook de beste werkgever in de retail worden.
LDL-35_MT_Landingspagina_MA2A_Corporate_Algemeen_08-finance.jpg
Corporate

Finance

We groeien volop en onze ondersteunende diensten groeien mee. Boekhouding digitaliseert, projectmanagers leiden innovatieve projecten, controllers bewaken de juiste financiële koers en de collega’s van recht en compliance geven correct juridisch advies.
Zentrale-Mitarbeiterin-Tisch-2zu1
Corporate

Human Resources

Onze ambitieuze groeiplannen mee waarmaken door de juiste nieuwe collega’s te vinden, de sterke krachten aan boord te houden en onze 11000 medewerkers zich goed te doen voelen, Onze HR is enorm belangrijk voor het welzijn van onze mensen.

Solliciteer en stel je zo kandidaat voor de Experience Day

Heb je gesolliciteerd en is je video-interview achter de rug? Dan beleef je tijdens onze Experience Day op 1 dag waar Lidl en het Young Talent Program voor staan. Voel jij de fit? Worden we een match?

Solliciteer nu

Bekijk ons volledig Young Talent Program